Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Pjur - We-Vibe Anti Bacteriële Toy Cleaner 100 ml

0 beoordelingen

€ 15,90
Beperkt Voorraad

De We-Vibe Anti Bacteriële Toy Cleaner 100 ml van Pjur is speciaal ontworpen om jouw favoriete We-Vibe (stellen) speeltje op hygiënische wijze mee te reinigen. De formule is zo ontworpen dat je niet alleen de We-Vibe kunt reinigen, maar ook andere materialen welke gevoelig zijn voor alcohol zoals latex, rubber en silicone. De We-Vibe Anti Bacteriële Toy Cleaner 100 ml is vrij van geur en heeft geen smaak. Door gebruik te maken van deze speciaal ontworpen We-Vibe toy cleaner verleng je de houdbaa..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Pjur - We-Vibe Waterbasis Glijmiddel 100 ml

€ 17,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De We-Vibe Anti Bacteriële Toy Cleaner 100 ml van Pjur is speciaal ontworpen om jouw favoriete We-Vibe (stellen) speeltje op hygiënische wijze mee te reinigen. De formule is zo ontworpen dat je niet alleen de We-Vibe kunt reinigen, maar ook andere materialen welke gevoelig zijn voor alcohol zoals latex, rubber en silicone. 

De We-Vibe Anti Bacteriële Toy Cleaner 100 ml is vrij van geur en heeft geen smaak. Door gebruik te maken van deze speciaal ontworpen We-Vibe toy cleaner verleng je de houdbaarheid van je favoriete speeltje en ben je gegarandeerd van een fris speeltje.

Kenmerken
Inhoud: 100 ml 
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten