• BodyGliss - Anti Bacteriële Toy Cleaner 150 ml Accessoires

BodyGliss - Anti Bacteriële Toy Cleaner 150 ml

  • € 14,90
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Merk:

  • BodyGliss

SHARE:

Product vergelijk
Reinig uw speeltjes voor ultieme hygiëne
De BodyGliss anti-bacteriële toy cleaner is ontworpen om je seksspeeltjes schoon en hygiënisch te houden. De krachtige formule verwijdert effectief alle soorten vloeistoffen, waaronder glijmiddelen, lichaamsvloeistoffen en bacteriën die mogelijk infecties kunnen veroorzaken. Door deze toy cleaner regelmatig te gebruiken, kunt u de levensduur van uw speeltjes behouden, ervoor zorgen dat ze veilig te gebruiken zijn en uw intieme momenten zorgeloos houden.

Bescherm uw gezondheid met BodyGliss
BodyGliss toy cleaner is een must-have voor iedereen die om zijn gezondheid en veiligheid geeft. De antibacteriële eigenschappen van de reiniger helpen alle bacteriën en ziektekiemen die infecties kunnen veroorzaken te elimineren. De reiniger is ook veilig voor gebruik op alle soorten speelgoed, inclusief die van siliconen, rubber en latex. Met deze reiniger kunt u erop vertrouwen dat uw speelgoed schoon, gezond en klaar is voor uw volgende intieme moment.

Verleng de levensduur van uw speeltjes
De BodyGliss toy cleaner is meer dan alleen een reinigingsspray. Het is een krachtige formule die niet alleen alle soorten vloeistoffen en bacteriën verwijdert, maar ook de levensduur van je seksspeeltjes helpt verlengen. Regelmatig gebruik van deze toy cleaner voorkomt de opbouw van schadelijke bacteriën, die schade en aantasting van je speeltjes kunnen veroorzaken. Door uw speeltjes schoon en gezond te houden, kunt u ervoor zorgen dat ze langer meegaan, waardoor u meer plezier voor uw geld krijgt.

Laatst Bekeken