Customer Support Support Chat: Offline

Zalo - Queen Set G-spot PulseWave Vibrator Met Suction Sleeve

0 beoordelingen

€ 149,90
Op voorraad

Zalo is een luxueus merk dat seksspeeltjes voor dames ontwerpt en produceert in eigen atelier. De seksspeeltjes zijn de perfecte combinatie tussen kwaliteit en elegantie. De Zalo producten zijn discreet verpakt in een French Boudoir design verpakking, de materialen zijn van de hoogste kwaliteit en de technologie is vooruitstrevend. Elk Zalo product kan via Bluetooth verbonden worden met de bijbehorende mobiele App, om zo het speeltje draadloos te besturen. De Queen Set G-spot PulseWave Vibrator ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

SHARE:

Omschrijving

Zalo is een luxueus merk dat seksspeeltjes voor dames ontwerpt en produceert in eigen atelier. De seksspeeltjes zijn de perfecte combinatie tussen kwaliteit en elegantie. De Zalo producten zijn discreet verpakt in een French Boudoir design verpakking, de materialen zijn van de hoogste kwaliteit en de technologie is vooruitstrevend. Elk Zalo product kan via Bluetooth verbonden worden met de bijbehorende mobiele App, om zo het speeltje draadloos te besturen. 

De Queen Set G-spot PulseWave Vibrator Met Suction Sleeve van Zalo is een seksspeeltje waarmee je op geheel unieke wijze de G-Spot ontdekt en stimuleert. Anders dan een traditionele vibrator maakt de Zalo Queen Pulsewave Vibrator gebruik van de unieke en exclusieve wave-motor drive. De vibrator heeft een buiging in de hals waardoor je de G-Spot makkelijker kunt bereiken dankzij de speciale vorm van het stimulatie oppervlak. De vibrator stimuleert de G-Spot door de unieke combinatie van vibraties, een verwarmende functie (tot 42 graden Celsius) en PulseWave stimulatie. Verbind de Zalo Queen Pulsewave Vibrator via de app met de telefoon met je partner en geef de controle uit handen. Via Bluetooth kun je tot op 6 meter afstand ondeugend zijn samen.  De vibrator is voorzien van een hoogwaardige siliconen coating, waardoor de vibrator erg prettig aanvoelt op de huid. Door de bijgeleverde sleeve op de vibrator te plaatsen, kun je de clitoris zeer gericht stimuleren en bijvoorbeeld ook de tepels. De Queen vibrator is daarmee een zeer veelzijdige vibrator.

Voor het beste resultaat en een optimaal comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je het product eenvoudig met een toy cleaner. 

Kenmerken
Materiaal: Siliconen
Lengte: 21.6 cm
Diameter: 3.5 cm
Power: USB-Oplaadbaar
Motoren: 2
Heating Functie: Ja
Vibraties: Ja
PulseWaves: Ja
Waterproof: Nee, wel waterdicht
Bodysafe: Ja

Verwachte levertijd: 2 januari 2019

Gerelateerde producten