Customer Support Support Chat: Offline

Fifty Shades of Grey - Vibrerende Silicone Tepel Klemmen

0 beoordelingen

€ 29,90
Op voorraad

De Vibrerende Silicone Tepel Klemmen van Fifty Shades of Grey zijn een echte tease voor uw tepels. De tepel klemmen zijn geproduceerd van hoogwaardig silicone en hebben een licht grijs uiterlijk. Beide tepel klemmen hebben een krachtige single-speed bullet vibrator en geven een prettige sensuele sensatie aan de tepels.De Vibrerende Silicone Tepel Klemmen zijn gemakkelijk rondom de tepel te plaatsen door middel van het ronde schuifje op de tepel klem. Zo kunt u de tepel klem snel en gemakkelijk a..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Fifty Shades Of Grey - Bondage Rope Twin Pack

€ 22,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Vibrerende Silicone Tepel Klemmen van Fifty Shades of Grey zijn een echte tease voor uw tepels. De tepel klemmen zijn geproduceerd van hoogwaardig silicone en hebben een licht grijs uiterlijk. Beide tepel klemmen hebben een krachtige single-speed bullet vibrator en geven een prettige sensuele sensatie aan de tepels.

De Vibrerende Silicone Tepel Klemmen zijn gemakkelijk rondom de tepel te plaatsen door middel van het ronde schuifje op de tepel klem. Zo kunt u de tepel klem snel en gemakkelijk aanpassen naar een wat losse of strakkere pasvorm. Omdat de tepel klemmen van silicone zijn geproduceerd voelen ze heerlijk zacht aan op de huid, zijn ze waterproof en geheel bodysafe.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Maat: Verstelbaar
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja
Power: Batterijen, inclusief
Vibraties: Ja

Gerelateerde producten