Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Fifty Shades of Grey - Silicone Tepel Zuigers

0 beoordelingen

€ 19,90
Op voorraad

De Silicone Tepel Zuigers van Fifty Shades of Grey geven uw seksspel een extra dimensie door de tepels te stimuleren. De tepel zuigers zijn zeer gemakkelijk en vriendelijk in gebruik. U plaatst de zuiger op de tepel en knijpt in de rond kop waardoor de zuiger vacuum zuigt rondom en op de tepel.De tepels zijn een erogene zone waar veel mensen aan voorbij gaan. Maar door deze te stimuleren met bijvoorbeeld een Tepel Zuiger zult u een prikkelende sensuele ervaring beleven welke u des te meer stimul..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Fifty Shades Of Grey  - Vibrerende Bullet

€ 19,90

BestellenToegevoegd
Fifty Shades Of Grey  - Vibrerende Cockring

€ 19,90

BestellenToegevoegd
Fifty Shades Of Grey - 50 Nights Of Play Spel

€ 22,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Silicone Tepel Zuigers van Fifty Shades of Grey geven uw seksspel een extra dimensie door de tepels te stimuleren. De tepel zuigers zijn zeer gemakkelijk en vriendelijk in gebruik. U plaatst de zuiger op de tepel en knijpt in de rond kop waardoor de zuiger vacuum zuigt rondom en op de tepel.

De tepels zijn een erogene zone waar veel mensen aan voorbij gaan. Maar door deze te stimuleren met bijvoorbeeld een Tepel Zuiger zult u een prikkelende sensuele ervaring beleven welke u des te meer stimuleert. De Tepel Zuigers zijn geproduceerd van zijdezacht silicone, voelen daarom heerlijk zacht aan op de huid, zijn waterproof en uiteraard bodysafe.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten