Customer Support Support Chat: Online
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2
Roxana - Zwarte Visnet Top Met Slip Lingerie

€ 26,90

De Zwarte Visnet Top Met Slip L/XL van Roxana is een sexy heren lingerie set waarmee je het hoofd van je parter mee op hol laat slaan. De geeft je de mogelijkheid jouw sexy abs te verbergen achter het mysterieuze en mooie zwarte visnet shirt waarbij de billen mooi getoond worden door de hoog uitgesn..
Allure - Zwart Wetlook T-Shirt Lingerie

€ 39,90

De Zwart Wetlook T-Shirt van Allure is een sexy heren lingerie item waarmee je het hoofd van je parter mee op hol laat slaan. Het Shirt geeft je de mogelijkheid jouw sexy abs te verbergen achter de mooie zwarte wetlook. Zo zal je partner steeds meer verlangen naar wat voor een verassing ac..

Heren Lingerie Online: Sexy Tops.

Voor mannen heeft Hot Stuff een groeiende mooie sexy lingerie collectie en de verleidelijke top mag hier uiteraard niet in ontbreken. De sexy top is een leuke aanvulling wanneer je bijvoorbeeld al een wetlook, latex of lederen jockstrap draagt. Hot Stuff heeft tops waarbij een slip geleverd wordt, maar het zelf matchen van een bijpassende jockstrap, boxer of slip is natuurlijk ook aan te bevelen. Met merken als Fetish Fantasy en Allure Lingerie ben je gegarandeerd van goede kwaliteit en kun je zelfs een matchende look voor je partner vinden wanneer jullie samen wilde nachten beleven op een Fetish Feest. De tops zijn beschikbaar in verschillende maten en materialen en hebben vaak een uitdagende wetlook of visnet afwerking.