0
  • Überlube - Siliconen Glijmiddel Flesje 50 ml Accessoires

Überlube - Siliconen Glijmiddel Flesje 50 ml

  • € 17,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

Überlube geloofd dat gevoel alles is. Wanneer het gaat over opgewondenheid, intimiteit, anticipatie en tevredenheid laat Überlube je alles voelen waar je naar op zoek bent. Überlube is bedacht met seks in gedachten, maar doordat de formule zo puur en geperfectioneerd is, is deze ook voor andere doelen dan seks te gebruiken. Zo kun je Überlube ook gebruiken om je haar onder controle te krijgen. Überlube gaat pluis tegen en geeft je haar een prachtige glans. Überlube is ook te gebruiken wanneer de binnenzijde van de benen bij het wandelen, wanneer je in de zomer een jurkje draagt bijvoorbeeld of tijdens het sporten, tegen elkaar schuren. Door een beetje Überlube te gebruiken, stopt de frictie en worden schuurplekken vermeden en/of verminderd. 

De Siliconen Glijmiddel Flesje 50 ml van Überlube hebben de perfecte maat om mee te nemen in bijvoorbeeld je tas, sporttas, zak of handbagage wanneer je op reis gaat. 

Kenmerken
Inhoud: 50 ml
Basis: Siliconen
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

Überlube geloofd dat gevoel alles is. Wanneer het gaat over opgewondenheid, intimiteit, anticipatie en tevredenheid laat Überlube je alles voelen waar..

€ 17,90