Customer Support Support Chat: Online

Doxy - Die Cast Clitorale Wand Massager

0 beoordelingen

€ 134,90
Op voorraad

De Die Cast Wand Massager van Doxy is een krachtige grote wand massager waarmee je geniet van een heerlijke Clitorale massage. De Doxy Die Cast Wand Massager is een veelzijdig vrouwen speeltje, want Doxy geeft met zijn krachtige motor niet alleen een sensationele clitorale massage, maar is ook te gebruiken om pijnlijke spieren mee te masseren. De maat van de nieuwe Die Cast Doxy is qua afmeting hetzelfde als de eerder uitgebrachte Doxy, maar de Die Cast Doxy is wat zwaarder en steviger, maar bes..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Die Cast Wand Massager van Doxy is een krachtige grote wand massager waarmee je geniet van een heerlijke Clitorale massage. De Doxy Die Cast Wand Massager is een veelzijdig vrouwen speeltje, want Doxy geeft met zijn krachtige motor niet alleen een sensationele clitorale massage, maar is ook te gebruiken om pijnlijke spieren mee te masseren. De maat van de nieuwe Die Cast Doxy is qua afmeting hetzelfde als de eerder uitgebrachte Doxy, maar de Die Cast Doxy is wat zwaarder en steviger, maar beschikt over dezelfde zeer krachtige motor.

De kop van Doxy Die Cast Clitorale Wand Massager  is geproduceerd van medicinale hoogwaardige silicone en is daarom comfortabel zacht. De body van de wand massager is stevig en heeft een coating van gepolijst aluminium. Die Cast Wand Massager van Doxy heeft 3 simpele grote knopjes welke verlicht zijn met een blauw LED lampje, zodat je jouw favoriete seksspeeltje in het donker gemakkelijk terug kunt vinden. Ook deze Doxy beschikt over de escalatie mode waarbij je kunt variëren tussen rustige en zeer intense vibraties.

Kenmerken
Materiaal: Silicone & Aluminium
Lengte: +/- 45 cm
Power: Vaste Stekker 3 meter lengte
Vibraties: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten