0
  • Tickler Vibes - Rosy Toyfriend Flexible Wand Vrouwen Speeltjes
  • Tickler Vibes - Rosy Toyfriend Flexible Wand Vrouwen Speeltjes
  • Tickler Vibes - Rosy Toyfriend Flexible Wand Vrouwen Speeltjes
  • Tickler Vibes - Rosy Toyfriend Flexible Wand Vrouwen Speeltjes

Tickler Vibes - Rosy Toyfriend Flexibele Wand Massager

  • € 59,90
Maak je bestelling compleet:
Sexy Battery - 4x Alkaline AAA Batterijen

Sexy Batterijen 4X AAA

€ 4,90

Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Rosy Toyfriend Flexibele Wand Massager van Tickler Vibes is een zeer flexibele wand massager en daarmee een geweldig seksspeeltje voor vrouwen, omdat hij hen kan voorzien van zowel een prettige clitorale stimulatie als G-spot verwennerij. De basis van de Rosy Toyfriend Flexibele Wand Massager is stevig, maar de hals/nek van Rosy is zo flexibel dat je hem bijna helemaal kunt ombuigen. Zo raak je met alle gemak jouw favoriete gevoelige plekjes, zowel inwendig als uitwendig.

De Rosy Toyfriend Flexibele Wand Massager is voorzien van 2 sterke motoren: één in de kop en één in het midden van de massager. Met deze twee power motoren beschik je over 6 afzonderlijke vibratie patronen en kun je ook zelf de snelheid bepalen. Wanneer je de Rosy vaginaal inbrengt, zul je daarom merken dat de G-Spot en de entree van de vagina tegelijk worden gestimuleerd. Rondom de entree van de vagina, bevinden zich de uitlopen van de clitoris. Wanneer je deze stimuleert ervaar je een extra intense G-Spot stimulatie. De Rosy Toyfriend Flexibele Wand Massager gebruikt batterijen, bodysafe en natuurlijk waterproof.

Voor wat meer plezier en comfort kun je een glijmiddel op waterbasis gebruiken. Na het gebruik van je speeltje reinig je deze eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen, ABS
Lengte: 21 cm
Diameter: 4 cm
Power: 4 x AAA Batterijen (exclusief)
Vibraties: Ja
Motoren: 2
Multispeed: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

De Rosy Toyfriend Flexibele Wand Massager van Tickler Vibes is een zeer flexibele wand massager en daarmee een geweldig seksspeeltje voor vrouwen..

€ 59,90