Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Maia Toys - Twistty Oplaadbare Wand Massager

0 beoordelingen

€ 64,90
Op voorraad

De Twistty Oplaadbare Wand Massager van Maia Toys is een vrouwen speeltje dat u grandioos Clitoraal en G-Spot orgasme zal brengen. De Oplaadbare Wand Massager heeft een prachtige en functioneel design met een intens uitdagend patroon en twee afzonderlijke vibratie punten welke u tot een hoogtepunt brengen. De vibrator heeft een krachtige motor met 10 verschillende vibrerende en pulserende patronen. De Twistty G-Spot Vibrator heeft een sterke body, maar een zijdezachte skin. Dit komt dankzij het ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Twistty Oplaadbare Wand Massager van Maia Toys is een vrouwen speeltje dat u grandioos Clitoraal en G-Spot orgasme zal brengen. De Oplaadbare Wand Massager heeft een prachtige en functioneel design met een intens uitdagend patroon en twee afzonderlijke vibratie punten welke u tot een hoogtepunt brengen. De vibrator heeft een krachtige motor met 10 verschillende vibrerende en pulserende patronen

De Twistty G-Spot Vibrator heeft een sterke body, maar een zijdezachte skin. Dit komt dankzij het 100% bodysafe velvet aanvoelend silicone waarmee de vibrator tevens waterproof is en comfortabel in de hand ligt en flexibel is.

Kenmerken
Materiaal: Silicone & ABS
Lengte: 21.6 cm
Diameter: 5.8 cm
Power: Oplaadbaar
Vibraties: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten