Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Bodywand - Aqua Waterproof Wand Massager

0 beoordelingen

€ 84,90
Op voorraad

De Bodywand Aqua is de klassieke wandvibrator van Bodywand maar dan in een nieuw en verbeterd jasje. De Aqua is perfect voor diegene die van spelen in het water houden want is 100% waterdicht en onderdompelbaar. Maar weinig vibrators zijn zo veelzijdig als de Aqua met keuze uit 8 vibratiestanden waarbinnen nog uit 8 sterktes te kiezen is. Hierdoor heeft u dus 64 verschillende combinaties om te ontdekken. Is zoals u gewend bent van Hot Stuff gemaakt van lichaamsveilig siliconen en ABS plastic. De..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Sexy Battery - 4x Alkaline AA Batterijen

€ 4,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml


Voor 10:00 besteld, Vrijdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Bodywand Aqua is de klassieke wandvibrator van Bodywand maar dan in een nieuw en verbeterd jasje. De Aqua is perfect voor diegene die van spelen in het water houden want is 100% waterdicht en onderdompelbaar. Maar weinig vibrators zijn zo veelzijdig als de Aqua met keuze uit 8 vibratiestanden waarbinnen nog uit 8 sterktes te kiezen is. Hierdoor heeft u dus 64 verschillende combinaties om te ontdekken. Is zoals u gewend bent van Hot Stuff gemaakt van lichaamsveilig siliconen en ABS plastic. De 3 AA batterijen (exclusief) leveren de power die u nodig heeft.

Hot stuff raadt het gebruik van een glijmiddel op waterbasis aan voor extra genot. Schoonmaken is eenvoudig met zeep en warm water of voor een extra grondige reiniging gebruikt u een toy cleaner. 

Lengte: 24,1 cm
Breedte: 3,8 cm
Diameter kop: 3,8 cm

Gerelateerde producten