0
  • Cal Exotics - Flexibele G-Spot Wand Massager Vrouwen Speeltjes
  • Cal Exotics - Flexibele G-Spot Wand Massager Vrouwen Speeltjes
  • Cal Exotics - Flexibele G-Spot Wand Massager Vrouwen Speeltjes

Cal Exotics - Flexibele G-Spot Wand Massager

  • € 79,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Flexibele G-Spot Wand Massager uit de Inspire collectie van California Exotic Novelties is een vibrerende multifunctionele G-Spot wand Massager. De Flexibele G-Spot Wand Massager heeft een ronde kop waarmee de G-Spot wordt gestimuleerd en tegelijk ook de bekkenbodem mee kan worden getraind. De wand massager is zeer flexibel en kan in de verschillende gewenste posities gebracht worden waarmee de G-Spot voor jou het beste geraakt kan worden.

De Flexibele G-Spot Wand Massager kent 10 verschillende vibratie, pulsatie en escalatie patronen om je mee te verwennen. Zo ben je verzekerd van een goede intense stimulatie en een heerlijk hoogtepunt. De wand massager is eenvoudig op te laden met de USB-Oplader. De krachtige motor is behuisd met een comfortabel zachte body welke geproduceerd is van hoogwaardige silicone. Daarmee is de G-Spot Wand Massager een geheel bodysafe en waterproof vrouwen seksspeeltje. 

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Lengte: 18.5 cm
Diameter: 3 cm
Power: USB-Oplaadbaar
Vibraties: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

De Flexibele G-Spot Wand Massager uit de Inspire collectie van California Exotic Novelties is een vibrerende multifunctionele G-Spot wand Massage..

€ 79,90