0
  • Bodywand - USB-Oplaadbare Diamanten Wand Massager Vrouwen Speeltjes
  • Bodywand - USB-Oplaadbare Diamanten Wand Massager Vrouwen Speeltjes

Bodywand - USB-Oplaadbare Diamanten Wand Massager

  • € 109,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar en gratis verzonden

Merk:

SHARE:

Product vergelijk
De USB-Oplaadbare Diamanten Wand Massager van Bodywand is een stralende clitorale vibrator dankzij de met diamanten bedekte body. De USB-Oplaadbare Diamanten Wand Massager heeft een flexibele nek en raakt daarom elk gevoelig plekje op jouw clitoris, met een heerlijk orgasme als gevolg. De USB-Oplaadbare Diamanten Wand Massager is een redelijk compacte wand massager, maar heeft een sterke motor waardoor je geniet van sterke vibraties die hun werk perfect doen.

De kop van de USB-Oplaadbare Diamanten Wand Massager is zacht en flexibel en de motor muisstil. Met het handige 2-switch-control schakel je de USB-Oplaadbare Diamanten Wand Massager gemakkelijk naar elke gewenste vibratie intensiteit waar jouw hart sneller van gaat kloppen. De USB-Oplaadbare Diamanten Wand Massager is volledig USB-Oplaadbaar en is binnen 60 minuten opgeladen waarna je 60 minuten non-stop van zijn heerlijke vibraties kunt genieten. 

We raden je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis en na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner. 

Kenmerken

Lengte: 15.2 cm
Breedte: 3.2 cm
Afmeting Kop: 3.2 cm
Splashproof: Ja
Bodysafe: Ja
Power: USB-Oplaadbaar

Laatst Bekeken

De USB-Oplaadbare Diamanten Wand Massager van Bodywand is een stralende clitorale vibrator dankzij de met diamanten bedekte body. De USB-Oplaadba..

€ 109,90