0

Black Friday Pre-Sale | Kortingen tot 60%

Vaginale Ballen

De Nova Kegel Trainings Ballen is een seksspeeltje voor vrouwen waarmee de bekkenbodem spieren getraind worden, ook wel kegelbal oefeningen genoe..

€ 49,90

De Loveballs 3 pc Kegel Trainers Single van Satisfyer zijn vaginale ballen waarmee je de bekkenbodem spieren kunt versterken. Hoe sterker de bekk..

€ 19,90

Nieuw
FIfty Shades of Grey - Inner Goddess Glass Pleasure Balls 77g Vrouwen Speeltjes FIfty Shades of Grey - Inner Goddess Glass Pleasure Balls 77g Vrouwen Speeltjes

De Inner Goddess Glass Pleasure Balls 77g van Fifty Shades of Grey helpen je bij het versterken van je bekkenbodemspieren. De Inner Goddess ..

€ 24,90

De Dual Balls Noir Kegel Trainers van Dorcel is een product waarmee je de bekkenbodem spieren traint. Daarnaast kan het ook een prettig gevoel ge..

€ 22,90

De Golden Balls Vaginale Ballen van Rocks-Off is een seksspeeltje voor vrouwen om de bekkenbodemspieren mee te trainen, een fitness voor de vagin..

€ 29,90

-35%
Vibe Therapy - Fascinate Vaginale Ballen Vrouwen Speeltjes Vibe Therapy - Fascinate Vaginale Ballen Vrouwen Speeltjes

Duo Balls Fascinate van het merk Vibe Therapy.Het ergonomische design is gemaakt van hygiensich medische kwaliteit siliconen. Het product is gemaakt v..

€ 12,90 € 19,90

De Loveballs 3 pc Kegel Trainers Heavy van Satisfyer zijn vaginale ballen waarmee je de bekkenbodem spieren kunt versterken. Hoe sterker de bekke..

€ 24,90

De Loveballs 3 pc Kegel Trainers van Satisfyer zijn vaginale ballen waarmee je de bekkenbodem spieren kunt versterken. Hoe sterker de bekkenbodem..

€ 24,90

Luna Beads Noir zijn een slankere versie van de Ben Wa ballen die je ontzettend veel plezier geven tijdens het voorspel, maar daarnaast zeker weten oo..

€ 39,90

De vaginal training set versterkt de bekkenbodemspieren en kan gebruikt worden door zowel beginners als gevorderden door de verschillende gewichten in..

€ 49,90

De Joyballs Trend Duo Vaginale Bal van JoyDivision is een seksspeeltje voor vrouwen waarmee de bekkenbodemspieren getraind kunnen worden. Daarnaa..

€ 19,90

Nieuw
Fifty Shades of Grey - Inner Goddess Silver Jiggle Balls 67g Vrouwen Speeltjes Fifty Shades of Grey - Inner Goddess Silver Jiggle Balls 67g Vrouwen Speeltjes

De Inner Goddess Silver Jiggle Balls 67g van Fifty Shades of Grey is een seksspeeltje voor dames dat je gebruikt als training voor de bekkenbodem..

€ 19,90

De Krush App Bluetooth Kegel Trainer is een fitness seksspeeltje voor dames waarbij de bekkenbodemspieren op unieke wijze versterkt worden. Het t..

€ 144,90

Stimuleert stiekem je G-spot op een heerlijke manier en biedt een zwaar gewicht om zich rondom vast te pakken, de Inner Goddess zilveren ballen zijn i..

€ 29,90

Dit stijlvolle en krachtige eitje van Nalone is een super veelzijdig 3-in-1 product. Geschikt voor zowel het verstevigen van de bekkenbodemspieren doo..

€ 59,90

Besteed de aandacht en zorg aan uw vagina die het verdient en train als een pro. Met de Ami set van Je Joue werkt u geleidelijk aan een sterkere&..

€ 59,90

Train je bekkenbodem en geniet van heerlijke inwendige stimulatie met de Fifty Shades of Grey Beyond Aroused kegelballen set. Bereik 6 verschillende g..

€ 39,90

De Pussy Playballs Kegel Trainers van Rianne S is een mooie set vaginale ballen om de bekkenbodem spieren mee te trainen. De set bestaat uit 4 ve..

€ 34,90

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het goed trainen van je bekkenbodemspieren? Dan zijn de Gballs Bluetooth Pelvic Trainers oplaadbare ballen precies ..

€ 99,90

De We-Vibe Bloom Vibrerende Kegel Balls zijn een functioneel seksspeeltje voor vrouwen en stellen. De Bloom Vibrerende Kegel Balls zijn vaginale train..

€ 129,90

Prachtige vormen, micro-vibration design, gemakkelijk in te brengen en te reinigen na gebruik dankzij haar smooth uiterlijk. MYA beads zijn de perfect..

€ 49,90

De Inspire Vibrerende Kegel Trainers uit de Inspire Collectie van California Exotic Novelties zijn een vrouwen seksspeeltje dat dient als fitness..

€ 89,90

LELO's Luna Vaginale Balletjes Mini zijn trainings balletjes die je helpen om goede Kegel-oefeningen te doen, maar daarnaast zeker weten ook voor plez..

€ 54,90

Breng je lichaam genot en in vorm tegelijkertijd, deze officiële Fifty Shades of Grey zilveren ballen kronkelen en schudden in je. Tijdens het massere..

€ 24,90

De Divine Balls Vaginale Ballen van Dorcel zijn oplaadbare geisha ballen met een ultra-zachte bodysafe silicone coating. Deze vibrerende ballen g..

€ 84,90

Clarity wordt gekenmerkt door een compacte vorm, die discreet en zorgvuldig ontworpen is. De gladde textuur geeft u een ongelooflijke sensatie en maak..

€ 34,90

Met de Swan Clutch vaginale kegel ballen brengt u uw kegeltraining naar een heel ander level. Aan en uit te zetten door de vaginale spieren aan te spa..

€ 119,90

Steele Kegel Ballen van S&M zijn een slankere versie van de Ben Wa ballen die je ontzettend veel plezier geven tijdens het voorspel, maar daarnaas..

€ 19,90

Plaisirs Secrets Geisha Ballen zijn trainings balletjes die u helpen Kegel-oefeningen te doen, maar daarnaast ook voor plezier zorgen. Ze zijn perfect..

€ 19,90

De IntiMate Kegel Set van Nomi Tang is seksspeeltje voor vrouwen dat dient om de bekkenbodemspieren te trainen. Door de bekkenbodemspieren te tra..

€ 29,90

Bewaar het zweet voor de slaapkamer. Met het trainen van jouw PC spier met deze Kegel gewichten krijg je alle winst zonder enige moeite. [video_here]..

€ 44,90

LELO's Luna Vaginale Balletjes zijn trainings balletjes die je helpen om goede Kegel-oefeningen te doen, maar daarnaast zeker weten ook voor plezier z..

€ 54,90