Customer Support Support Chat: Offline
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
Dorr - Mystic Vibrator met 4 opzetstukken Vrouwen Speeltjes

€ 119,90

De Mystic Vibrator met 4 opzetstukken van Dorr is een revolutionaire multifunctioneel seksspeeltje voor haar. De vibrator heeft 4 verschillende opzetstukken die je elk voorzien van een sensationele stimulatie, bestaande uit: een Egg Vibrator, Wand Vibrator, Rabbit Vibrator en een Roterende Vibr..
Dorr - Fulfilled Vibrator met Ei en G-Spot opzetstuk Vrouwen Speeltjes

€ 79,90

De Fulfilled Vibrator met Ei en G-Spot opzetstuk van Dorr is een revolutionaire multifunctioneel seksspeeltje voor vrouwen. De vibrator heeft 2 verschillende opzetstukken die je elk voorzien van een sensationele stimulatie, bestaande uit: een Egg Vibrator en een G-Spot Vibrator. Op deze manier ..
B Swish - Bnaughty Deluxe Vibrerend Ei Vrouwen Speeltjes

€ 34,90

De Bnaughty Deluxe Vibrerend Ei van B Swish is een waterproof vibrerende bullet om samen of solo plezier van te hebben. De afstandbediening heeft een intuïtieve besturing en geeft je de controle over 6 vibratie functies. De vibrerende bullet voelt zacht aan en heeft een geribde structuur voor e..

 Eitjes met draad - Wanneer je op zoek bent naar een speeltje die zowel de clitoris als de G-Spot kan stimuleren dan is een vibrerend eitje een perfecte keuze. En je kiest voor een eitje met een draad, omdat je de remote anders misschien vaak kwijt bent of geen zin hebt in gedoe met batterijlen. In dat geval is het B Swish Bnaughty vibrerend eitje een hele goede keuze.