Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

ToyJoy - Helix Vibrerend Eitje Met Afstandbediening

0 beoordelingen

€ 69,90
Beperkt Voorraad

De Helix Vibrerend Eitje Met Afstandbediening van ToyJoy is een ondeugend seksspeeltje voor dames die best van een beetje avontuur houden. Dit leuke vibrerende eitje is natuurlijk ook geschikt voor dames die het liever binnen de slaapkamer houden, want ook dan geeft de Helix Vibrerend Eitje Met Afstandbediening je een heerlijke G-Spot massage welke te besturen is met de bijpassende afstandbediening. Via de draadloze afstandbediening, welke ook fungeert als vibrerende stimulator, heb je 7 vibrati..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Sexy Battery - 4x Alkaline AAA Batterijen

€ 4,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 23:59 besteld, Vrijdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Helix Vibrerend Eitje Met Afstandbediening van ToyJoy is een ondeugend seksspeeltje voor dames die best van een beetje avontuur houden. Dit leuke vibrerende eitje is natuurlijk ook geschikt voor dames die het liever binnen de slaapkamer houden, want ook dan geeft de Helix Vibrerend Eitje Met Afstandbediening je een heerlijke G-Spot massage welke te besturen is met de bijpassende afstandbediening. 

Via de draadloze afstandbediening, welke ook fungeert als vibrerende stimulator, heb je 7 vibratie patronen tot je beschikking. Het geribbelde oppervlakte van de Helix zorgt ervoor dat de vibraties verdeeld worden en elk plekje dat deze ribbels raakt een extra heftige sensatie ervaart. De handige lus-handgreep maakt het extra gemakkelijk om het vibrerend eitje na gebruik uit te nemen. De motor van het vibrerende eitje is sterk net zoals de body, maar de skin van het seksspeeltje voelt heerlijk zacht aan dankzij het premium silicone. Daarnaast is de Helix hierdoor ook volledig waterproof en natuurlijk bodysafe. Voor extra plezier en gemak raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone, ABS
Lengte: 15.5 cm
Inbrengbare Lengte: 7 cm
Diameter 3 cm
Multifunctioneel: Ja
Vibraties: Ja
Power: 3x AAA Batterijen
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten