Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
  • Tickler Vibes - Peggy Toyfriend Vibrating Egg Vrouwen Speeltjes

Tickler Vibes - Peggy Toyfriend Vibrerend Ei

  • € 89,90
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Peggy Toyfriend Vibrerend Ei van Tickler Vibes is een speels seksspeeltje voor vrouwen waarbij je de controle volledig over kunt geven aan je partner, maar ook kunt genieten van solo plezier. De Peggy Toyfriend Vibrerend Ei is te gebruiken als vibrerend ei, zodat de G-Spot voorzien wordt van vibrerende sensaties. Daarnaast is de Peggy Toyfriend Vibrerend Ei tevens te gebruiken ter clitorale stimulatie, wanneer je hem extern gebruikt uiteraard.

De Peggy Toyfriend Vibrerend Ei geeft krachtige vibraties af, is een elegant seksspeeltje, is oplaadbaar en wordt bestuurd met een draadloze afstandbediening. Met de afstandbediening schakel je eenvoudig door de 5 verschillende pulsatie patronen en vibratie snelheden tot op een afstand van 20 meter. De Peggy Toyfriend Vibrerend Ei is muisstil, waterproof en is geproduceerd van bodysafe siliconen. Hierdoor voelt de Peggy Toyfriend Vibrerend Ei zacht aan op de huid en is hij bodysafe.

Voor extra plezier en comfort kun je een glijmiddel op waterbasis gebruiken. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen
Afmeting Ei: 67 x 37 x 34 mm
Power: Oplaadbaar
Vibraties: Ja
Pulsaties: Ja
Besturing: Draadloze Afstandbediening
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

De Peggy Toyfriend Vibrerend Ei van Tickler Vibes is een speels seksspeeltje voor vrouwen waarbij je de controle volledig over kunt geven aan je partn..

€ 89,90