Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

PicoBong - Remoji Diver Vibrerend Ei

0 beoordelingen

€ 99,90
Op voorraad

De Remoji Diver Vibrerend Ei van PicoBong, dochterbedrijf van het welbekende LELO, is een ondeugend seksspeeltje voor stellen. Dit prachtig ontworpen vibrerend eitje verwent de dames met intense vibraties, waarbij de partner het plezier heeft deze op afstand te besturen via een geheel beveiligde en speciaal ontworpen app (iOS / Android). De Diver vibrerende ei is een ei-gevormde vibrator welke precies de juiste maat heeft om de G-Spot een heerlijke massage te geven. De Remoji Diver Vibrerend Ei ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 10:00 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Remoji Diver Vibrerend Ei van PicoBong, dochterbedrijf van het welbekende LELO, is een ondeugend seksspeeltje voor stellen. Dit prachtig ontworpen vibrerend eitje verwent de dames met intense vibraties, waarbij de partner het plezier heeft deze op afstand te besturen via een geheel beveiligde en speciaal ontworpen app (iOS / Android). De Diver vibrerende ei is een ei-gevormde vibrator welke precies de juiste maat heeft om de G-Spot een heerlijke massage te geven. 

De Remoji Diver Vibrerend Ei is fluisterstil en kan worden bestuurd via de bijbehorende app. Zo kun je heel ondeugend ook in het openbaar je grenzen verleggen, zonder dat iemand het door heeft. De Remoji Diver Vibrerend Ei is geheel USB-oplaadbaar en heeft een coating van hoogwaardige medicinale siliconen waardoor het ei comfortabel zacht aanvoelt op de huid, maar ook bodysafe en waterproof is. Het ei is eenvoudig in te brengen en het koord maakt het net zo makkelijk om het ei weer uit te nemen. Met 6 verschillende voorgeprogrammeerde opties, geniet je keer op keer van uitdagende vibraties, maar je kunt via de app ook zelf je favoriete vibraties samenstellen.

Voor nog meer plezier en wat extra comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen, ABS
Totale Lengte: 14.2 cm (inclusief koord)
Inbrengbare Lengte: 11.5 cm
Diameter: 3.2 cm
Power: USB-Oplaadbaar
Vibraties: Ja, 6
App bestuurbaar: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten