Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
  • PicoBong - Remoji Diver Egg Vibe Vrouwen Speeltjes
  • PicoBong - Remoji Diver Egg Vibe Vrouwen Speeltjes
  • PicoBong - Remoji Diver Egg Vibe Vrouwen Speeltjes

PicoBong - Remoji Diver Vibrerend Ei

  • € 99,90
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Op voorraad: Direct Leverbaar en gratis verzonden

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Remoji Diver Vibrerend Ei van PicoBong, dochterbedrijf van het welbekende LELO, is een ondeugend seksspeeltje voor stellen. Dit prachtig ontworpen vibrerend eitje verwent de dames met intense vibraties, waarbij de partner het plezier heeft deze op afstand te besturen via een geheel beveiligde en speciaal ontworpen app (iOS / Android). De Diver vibrerende ei is een ei-gevormde vibrator welke precies de juiste maat heeft om de G-Spot een heerlijke massage te geven. 

De Remoji Diver Vibrerend Ei is fluisterstil en kan worden bestuurd via de bijbehorende app. Zo kun je heel ondeugend ook in het openbaar je grenzen verleggen, zonder dat iemand het door heeft. De Remoji Diver Vibrerend Ei is geheel USB-oplaadbaar en heeft een coating van hoogwaardige medicinale siliconen waardoor het ei comfortabel zacht aanvoelt op de huid, maar ook bodysafe en waterproof is. Het ei is eenvoudig in te brengen en het koord maakt het net zo makkelijk om het ei weer uit te nemen. Met 6 verschillende voorgeprogrammeerde opties, geniet je keer op keer van uitdagende vibraties, maar je kunt via de app ook zelf je favoriete vibraties samenstellen.

Voor nog meer plezier en wat extra comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen, ABS
Totale Lengte: 14.2 cm (inclusief koord)
Inbrengbare Lengte: 11.5 cm
Diameter: 3.2 cm
Power: USB-Oplaadbaar
Vibraties: Ja, 6
App bestuurbaar: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

De Remoji Diver Vibrerend Ei van PicoBong, dochterbedrijf van het welbekende LELO, is een ondeugend seksspeeltje voor stellen. Dit prachtig ontwo..

€ 99,90