Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

ToyJoy - Pussy Posse Growl Tarzan Vibrator

0 beoordelingen

€ 49,90
Op voorraad

De Pussy Posse Growl Tarzan Vibrator van ToyJoy Classics is een vibrator van goede kwaliteit en ontworpen voor speels plezier. De vibrator heeft een mooie curve vorm waarmee je zowel de clitoris en G-Spot kunt stimuleren en voelt met een body van hoogwaardige bodysafe silicone heerlijk zacht aan op de huid en is waterproof. Met de one-touch button schakel je gemakkelijk tussen de verschillende snelheden, 3 pulsaties en 3 vibrerende patronen.Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebru..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Sexy Battery - 4x Alkaline AAA Batterijen

€ 4,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml


Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving
De Pussy Posse Growl Tarzan Vibrator van ToyJoy Classics is een vibrator van goede kwaliteit en ontworpen voor speels plezier. De vibrator heeft een mooie curve vorm waarmee je zowel de clitoris en G-Spot kunt stimuleren en voelt met een body van hoogwaardige bodysafe silicone heerlijk zacht aan op de huid en is waterproof. Met de one-touch button schakel je gemakkelijk tussen de verschillende snelheden, 3 pulsaties en 3 vibrerende patronen.

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Features

Material: Silicone
Length: 21.5 cm
Diameter: 3.5 cm
Power: 2x AAA (excluded)
Waterproof: Yes
Multispeed: Yes
Bodysafe: Yes
Gerelateerde producten