Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

ToyJoy - Happy Hugging Vlinder Vibrator

0 beoordelingen

€ 34,90
Op voorraad

De Happy Hugging Vlinder Vibrator van ToyJoy is een seksspeeltje voor vrouwen van hoogwaardige kwaliteit. Deze mooie Vlinder Vibrator heeft roterende pleasure beads en een dubbele motor voor extra veel stimulatie en plezier. Deze Happy Hugging Vlinder Vibrator stimuleert zowel de clitoris en de G-Spot waardoor je dus verzekerde bent van extra veel genot.De Happy Hugging Vlinder Vibrator heeft een rabbit stimulator waarmee de clitoris verwent wordt met 8 vibrerende functies plus 4 roterende snelh..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Sexy Battery - 4x Alkaline AAA Batterijen

€ 4,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml


Voor 10:00 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Happy Hugging Vlinder Vibrator van ToyJoy is een seksspeeltje voor vrouwen van hoogwaardige kwaliteit. Deze mooie Vlinder Vibrator heeft roterende pleasure beads en een dubbele motor voor extra veel stimulatie en plezier. Deze Happy Hugging Vlinder Vibrator stimuleert zowel de clitoris en de G-Spot waardoor je dus verzekerde bent van extra veel genot.

De Happy Hugging Vlinder Vibrator heeft een rabbit stimulator waarmee de clitoris verwent wordt met 8 vibrerende functies plus 4 roterende snelheden. De Vlinder Vibrator heeft een mooi ontwerp en met lengte van 22.5 centimeter ligt hij prettig in de hand en geniet je van 12 centimeter inbrengbare lengte. De drukknop op de vibrator laat je gemakkelijk door alle opties schakelen. Deze super sexy Vlinder Vibrator maakt gebruik van 4x AAA batterijen, voorziet je van krachtige vibraties en is geheel waterproof.

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: TPE
Lengte: 22.5 cm
Inbrengbare Lengte: 12 cm
Diameter: 3 cm
Power: 4x AAA Batterij
Waterproof: Ja
Multispeed: Ja
Multifunctioneel: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten