Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

ToyJoy - Dubbele Turbo Rabbit Vibrator

0 beoordelingen

€ 54,90
Op voorraad

De Dubbele Turbo Rabbit Vibrator van ToyJoy is een seksspeeltje voor vrouwen van hoogwaardige kwaliteit. Deze mooie Rabbit Vibrator heeft roterende pleasure beads en een dubbele motor voor extra veel stimulatie en plezier. Deze Dubbele Turbo Rabbit Vibrator stimuleert zowel de clitoris en de G-Spot waardoor je dus verzekerde bent van extra veel genot.De Dubbele Turbo Rabbit Vibrator heeft een rabbit stimulator waarmee de clitoris verwent wordt met 3 vibrerende functies plus 3 roterende snelheden..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Sexy Battery - 4x Alkaline AA Batterijen

€ 4,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml


Voor 23:59 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Dubbele Turbo Rabbit Vibrator van ToyJoy is een seksspeeltje voor vrouwen van hoogwaardige kwaliteit. Deze mooie Rabbit Vibrator heeft roterende pleasure beads en een dubbele motor voor extra veel stimulatie en plezier. Deze Dubbele Turbo Rabbit Vibrator stimuleert zowel de clitoris en de G-Spot waardoor je dus verzekerde bent van extra veel genot.

De Dubbele Turbo Rabbit Vibrator heeft een rabbit stimulator waarmee de clitoris verwent wordt met 3 vibrerende functies plus 3 roterende snelheden. De Rabbit Vibrator heeft een mooi ontwerp en met lengte van 26 centimeter ligt hij prettig in de hand en geniet je van 14 centimeter inbrengbare lengte. De drukknop op de vibrator laat je gemakkelijk door alle opties schakelen. Deze super sexy Rabbit Vibrator maakt gebruik van 3x AA batterijen, voorziet je van krachtige vibraties en is geheel waterproof.

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: TPR
Lengte: 26 cm
Inbrengbare Lengte: 14 cm
Diameter: 4 cm
Power: 3x AA Batterij
Waterproof: Ja
Multispeed: Ja
Multifunctioneel: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten