Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

The Rabbit Company - De G-Spot Rabbit Vibrator

0 beoordelingen

€ 129,90
Op voorraad

De G-Spot Rabbit Vibrator van The Rabbit Company is een klassieker en favoriet van vele vrouwen. Met zijn twee krachtige motoren, welke afzonderlijk geplaatst zijn in de top en rabbit oortjes, stimuleren zowel uw G-Spot en Clitoris. U kunt kiezen voor gelijktijdige clitorale en G-spot stimulatie, maar de motoren zijn ook afzonderlijk van elkaar te gebruiken. De G-Spot Rabbit Vibrator heeft een ergonomisch design waarmee hij de G-Spot precies op zijn gevoelige plek raakt. De Schacht van de vibrat..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 23:59 besteld, Donderdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De G-Spot Rabbit Vibrator van The Rabbit Company is een klassieker en favoriet van vele vrouwen. Met zijn twee krachtige motoren, welke afzonderlijk geplaatst zijn in de top en rabbit oortjes, stimuleren zowel uw G-Spot en Clitoris. U kunt kiezen voor gelijktijdige clitorale en G-spot stimulatie, maar de motoren zijn ook afzonderlijk van elkaar te gebruiken. 

De G-Spot Rabbit Vibrator heeft een ergonomisch design waarmee hij de G-Spot precies op zijn gevoelige plek raakt. De Schacht van de vibrator vibreert en de krachtige rabbit ears brengen u via de clitoris tot een heerlijk hoogtepunt. De vibrator is volledig USB-oplaadbaar, heeft een sterke body maar een bodysafe naadloze silicone coating. Hierdoor voelt de vibrator stevig, maar toch ook comfortabel zacht aan op de huid en is hij waterproof.

Met 6 stimulerende massage patronen in de kop en schacht en 6 clitorale patronen is de Klassieke Rabbit Vibrator een echte verwenner en gemakkelijk te besturen via het one-touch control systeem. Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje hygienisch met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja
Vibraties: Ja
Power: USB-Oplaadbaar

Gerelateerde producten