Customer Support Support Chat: Online
Prev
next

The Rabbit Company - Klassieke Kristallen Rabbit Vibrator

0 beoordelingen

€ 198,90
Op voorraad

De Klassieke Kristallen Rabbit Vibrator van The Rabbit Company is een fluisterstille met prachtige kristallen ingelegde Rabbit Vibrator. Met zijn ergonomische design is de Klassieke Kristallen Rabbit Vibrator ontworpen om je G-Spot met precisie te stimuleren en verwent hij tegelijk je clitoris. Met twee krachtige afzonderlijk geplaatste motoren ben je gegarandeerd van een heerlijke G-Spot en Clitorale stimulatie.Met een body van hoogwaardig silicone voelt de Klassieke Kristallen Rabbit Vibrator ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving
De Klassieke Kristallen Rabbit Vibrator van The Rabbit Company is een fluisterstille met prachtige kristallen ingelegde Rabbit Vibrator. Met zijn ergonomische design is de Klassieke Kristallen Rabbit Vibrator ontworpen om je G-Spot met precisie te stimuleren en verwent hij tegelijk je clitoris. Met twee krachtige afzonderlijk geplaatste motoren ben je gegarandeerd van een heerlijke G-Spot en Clitorale stimulatie.

Met een body van hoogwaardig silicone voelt de Klassieke Kristallen Rabbit Vibrator zeer comfortabel aan op de huid en is hij natuurlijk geheel bodysafe. De Rabbit Vibrator kent 6 stimulerende massage patronen in zowel de kop als de schacht. En de afzonderlijke clitorale stimulator kent ook 6 sensuele functies. Je laadt de vibrator gemakkelijk op met de USB-oplaadkabel en zo kun je uren genieten van jouw elegante met kristallen belegde sierlijke Klassieke Kristallen Rabbit Vibrator.

Voor extra plezier en genot raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje gemakkelijk met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone & Kristallen
Vibraties: Ja
Power: USB-Oplaadbaar
Bodysafe: Ja
Gerelateerde producten