Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Nü - Sensuelle Femme Luxe Tarzan Vibrator

0 beoordelingen

€ 99,90
Op voorraad

De Sensuelle Femme Luxe Tarzan Vibrator van Nü is een uniek seksspeeltje voor vrouwen, omdat deze massager in de kop een bal vorm stimulator heeft waarmee je gebruik kunt maken van een geweldige op en neer beweging. Met 3 hele fijne snelheden en 10 verschillende functies voorziet de Sensuelle Femme Luxe Tarzan Vibrator je met 2 krachtige motoren voor een hele sensuele stimulatie en een heerlijk orgasme.De Sensuelle Femme Luxe Tarzan Vibrator is volledig oplaadbaar en daarom altijd klaar voor geb..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Sensuelle Femme Luxe Tarzan Vibrator van Nü is een uniek seksspeeltje voor vrouwen, omdat deze massager in de kop een bal vorm stimulator heeft waarmee je gebruik kunt maken van een geweldige op en neer beweging. Met 3 hele fijne snelheden en 10 verschillende functies voorziet de Sensuelle Femme Luxe Tarzan Vibrator je met 2 krachtige motoren voor een hele sensuele stimulatie en een heerlijk orgasme.

De Sensuelle Femme Luxe Tarzan Vibrator is volledig oplaadbaar en daarom altijd klaar voor gebruik. Met zijn ergonomisch ontworpen vorm en natuurlijke rondingen ligt de Sensuelle Femme Luxe Tarzan Vibrator comfortabel in de hand en raakt hij zowel inwendig als uitwendig elk lekker gevoelig plekje precies zoals je dat nodig hebt. De massager is stevig en heeft een medicinale siliconen coating, waardoor de massager comfortabel zacht aanvoelt op de huid en hij volledig waterproof en bodysafe is.

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen
Motoren: 2
Vibraties: Ja
Snelheden: 3
Functies: 10
Power: USB-Oplaadbaar
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten