Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Maia Toys - Jessica Roterende Rabbit Vibrator

0 beoordelingen

€ 64,90
Op voorraad

De Jessica Roterende Rabbit Vibrator van Maia Toys is een rabbit vibrator met gevarieerde en stimulerende massage patronen in zowel de kop als schacht waarmee u voorzien wordt van een unieke sensatie. De 4 roterende snelheden in de stam en schacht plus 10 verschillende vibratie opties en pulsaties zorgen ervoor dat u zowel via de G-Spot en Clitoris een zalig hoogtepunt bereikt.De Roterende Rabbit Vibrator heeft een ergonomisch design en krachtige rabbit oren en is volledig oplaadbaar. Zo hoeft u..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Jessica Roterende Rabbit Vibrator van Maia Toys is een rabbit vibrator met gevarieerde en stimulerende massage patronen in zowel de kop als schacht waarmee u voorzien wordt van een unieke sensatie. De 4 roterende snelheden in de stam en schacht plus 10 verschillende vibratie opties en pulsaties zorgen ervoor dat u zowel via de G-Spot en Clitoris een zalig hoogtepunt bereikt.

De Roterende Rabbit Vibrator heeft een ergonomisch design en krachtige rabbit oren en is volledig oplaadbaar. Zo hoeft u nooit meer op zoek naar uw ideale vrouwen speeltje. U laadt de Jessica Roterende Rabbit Vibrator gemakkelijk op en geniet keer op keer van ultiem genot. De body van Jessica is zacht door het zijdezachte silicone en daarom is de vibrator zowel waterproof als volledig bodysafe.

Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone & ABS
Lengte: 25 cm
Inbrengbare Lengte: 12.5 cm
Diameter: 3.5 cm
Vibraties: Ja, 10
Pulsaties: Ja
Rotaties: Ja, 4
Power: Oplaadbaar
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten