Customer Support Support Chat: Online

Fetish Fantasy - Opblaasbare Penetrerende Love Lounger

0 beoordelingen

€ 269,90
Op voorraad

Verken uw diepste fantasieën met onze meest geavanceerde Fetish Fantasy opblaasbare Lounger! De Opblaasbare Lounger is de eerste draagbare opblaasbare sex machine. Je kunt de Love Lounger met de bijgeleverde afstandsbediening bedienen. De Lounger is van vinyl gemaakt en kan worden opgepompt met de voetpomp. Het bed kan een gewicht van 300 pond dragen en is dus ideaal om te gebruiken samen met je partner. De drie vibrators kunnen in de Lounger worden geklikt en worden als het apparaat aan staat t..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Verken uw diepste fantasieën met onze meest geavanceerde Fetish Fantasy opblaasbare Lounger! De Opblaasbare Lounger is de eerste draagbare opblaasbare sex machine. Je kunt de Love Lounger met de bijgeleverde afstandsbediening bedienen. De Lounger is van vinyl gemaakt en kan worden opgepompt met de voetpomp.

Het bed kan een gewicht van 300 pond dragen en is dus ideaal om te gebruiken samen met je partner. De drie vibrators kunnen in de Lounger worden geklikt en worden als het apparaat aan staat twee centimeter in en uit bewogen. De vibrators zijn ook apart van het apparaat te gebruiken!

Kenmerken
Materiaal: PVC
Lengte: 154.3 cm
Breedte: 63.5 cm
Hoogte: 50.8 cm
Opblaasbaar: Ja
Penetraties: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten