Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Doc Johnson - I Ride Stimulator Roze

0 beoordelingen

€ 149,90
Op voorraad

Ga maar eens lekker zitten op de iRide en geniet van handsfree clitoris stimulatie. Nu pas kan je echt genieten van je favoriete standje met de sensatie van interne en externe stimulatie. Het mooi rond gebogen ontwerp zorgt voor een soepele schommeling, terwijl het zachte kussen zorgt voor een comfortabele rit. De iRide Vibrator is voorzien van een gladde vibrator voor vaginale of anale inbreng en een clitoris stimulator. iRide heeft 3 snelheden per trilonderdeel. iRide zorgt voor een sensuee..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Ga maar eens lekker zitten op de iRide en geniet van handsfree clitoris stimulatie. Nu pas kan je echt genieten van je favoriete standje met de sensatie van interne en externe stimulatie. Het mooi rond gebogen ontwerp zorgt voor een soepele schommeling, terwijl het zachte kussen zorgt voor een comfortabele rit.

De iRide Vibrator is voorzien van een gladde vibrator voor vaginale of anale inbreng en een clitoris stimulator. iRide heeft 3 snelheden per trilonderdeel. iRide zorgt voor een sensueel ritmische beweging terwijl de multispeed vibraties je hotspots raken. De iRide is makkelijk te reinigen met een toycleaner.
 
Lengte 10 cm.
Diameter: 3,5 cm.
Kleur: Roze. 
 
Werkt op 4 AA batterijen, niet inbegrepen.
Gerelateerde producten