0

Shop onze sale! Tot 60% Korting

 • Womanizer - 2Go Clitoris Stimulator Vrouwen Speeltjes
 • Womanizer - 2Go Clitoris Stimulator Vrouwen Speeltjes
 • Womanizer - 2Go Clitoris Stimulator Vrouwen Speeltjes
 • Womanizer - 2Go Clitoris Stimulator Vrouwen Speeltjes
 • Womanizer - 2Go Clitoris Stimulator Vrouwen Speeltjes
 • Womanizer - 2Go Clitoris Stimulator Vrouwen Speeltjes
 • Womanizer - 2Go Clitoris Stimulator Vrouwen Speeltjes

Womanizer - 2Go Clitoris Stimulator

 • € 158,90
 • Het nieuwste en meest discrete Womanizer speeltje
 • Pleasure Air-Technologie® stimuleert de clitoris zonder deze aan te raken
 • Stimulatie door lichtelijke zuiging plus pulsaties
 • Waterproof, USB-Oplaadbaar en Bodysafe
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 16,90

Op voorraad: Direct Leverbaar en gratis verzonden

Voor 10:00 besteld, Donderdag avond in huis
Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Product vergelijk

De 2Go Clitoris Stimulator van Womanizer is het nieuwste seksspeeltje van Womanizer en een nieuw lipstick design clitoris stimulator van compact formaat met een zeer discreet uiterlijk. Womanizer richt zich met haar seksspeeltjes op clitorale stimulatie waarbij de clitoris niet over-gestimuleerd wordt. De clitoris wordt gestimuleerd met Pleasure Air-Technologie®. Deze technologie maakt het mogelijk de clitoris te stimuleren door middel van een lichtelijke zuiging (zoals je met beffen zou ervaren) in combinatie met pulserende golven. Met deze combinatie stimuleert de 2Go Clitoris Stimulator de clitoris dusdanig dat het voor dames die het lastig vinden om tot een orgasme te komen ervoor zorgt dat ze 100% zeker tot een orgasme zullen komen en daarnaast raakt de clitoris niet teveel gestimuleerd zodat je keer op keer van een nieuw orgasme kunt genieten.

De Womanizer 2Go Clitoris Stimulator kent 6 verschillende intensiteit levels waaruit je kunt kiezen. Bij behoefte aan een extra zachte benadering, gebruik je de speciale Super Soft-Mode. Wil je het juist extra hard, probeer dan de Super Power-Mode. In slechts 60 minuten wordt de 2Go Clitoris Stimulator met de bijgeleverde USB-oplader helemaal opgeladen. Om de 2Go Clitoris Stimulator te beschermen heeft deze prachtige lippenstift een dopje. Zo kun je de Womanizer 2Go eenvoudig en zeer discreet meenemen in je tas. Je kunt de 2Go Clitoris Stimulator batterij tot wel 2 uur op volle snelheid gebruiken. Niet alleen het uiterlijk van de 2Go clitoris stimulator van Womanizer is discreet, maar ook maakt de stimulator weinig geluid met zijn silent mode met slechts 42 dB. Voor de veiligheid schakelt de 2Go Clitoris Stimulator zichzelf na 30 minuten uit wanneer deze niet gebruikt wordt. 

Het stimulatie kapje is geproduceerd van hypo-allergene siliconen en is uitneembaar van de Womanizer 2Go, zo kun je het speeltje eenvoudig reinigen. Dit kun je doen met wat water en een zachte zeep, maar je kunt er ook een toy cleaner voor gebruiken. Als je het prettig vind om wat extra vochtigheid te ervaren tijdens de stimulatie, dan raden we je aan om een glijmiddel op waterbasis te gebruiken. De Womanizer 2Go Clitoris stimulator is volledig waterproof en kan daarom mee de douche in, of in bad. De Womanizer 2Go Clitoris Stimulator wordt geleverd met een normaal silicone stimulatie kapje, een XL silicone stimulatie kapje, een USB-oplader en een handleiding.

Kenmerken
Materiaal: ABS (body), Silicone (stimulatie kapje)
Lengte: 12.5 cm
Breedte: 2.5 cm
Power: USB-Oplaadbaar (inclusief)
Intensiteiten: 6
Super-Soft mode: Ja
Super-Power mode: Ja
Silent mode: 42 dB
Gewicht: 130 g
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja

Merk:
Bediening Intuïtief ,Drukknop
Diameter 2.0 - 2.5 cm
Functie Clitoris Stimulatie
Kleur Zwart,Wit,Groen
Lengte 10 - 15 cm
Materiaal Silicone,ABS (Plastic),Silicone
Power USB-Oplaadbaar

Laatst Bekeken

De 2Go Clitoris Stimulator van Womanizer is het nieuwste seksspeeltje van Womanizer en een nieuw lipstick design clitoris stimulator van compact ..

€ 158,90