Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Satisfyer - Pro 2 Vibration Clitoris Stimulator

0 beoordelingen

€ 59,90
Op voorraad

De Pro 2 Vibration Clitoris Stimulator van Satisfyer is een seksspeeltje voor dames waarmee je de clitoris op unieke wijze stimuleert. De Pro 2 Vibration Clitoris Stimulator stimuleert door drukgolven en vibraties, waarbij de clitoris eigenlijk niet echt aangeraakt wordt. De Pro 2 Vibration Clitoris Stimulator raakt de clitoris dus niet echt aan, maar werkt om de clitoris heen. Dit is een uiterst effectieve manier van clitoris stimulatie en is daarom erg geschikt voor dames die het lastig vinden..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Pro 2 Vibration Clitoris Stimulator van Satisfyer is een seksspeeltje voor dames waarmee je de clitoris op unieke wijze stimuleert. De Pro 2 Vibration Clitoris Stimulator stimuleert door drukgolven en vibraties, waarbij de clitoris eigenlijk niet echt aangeraakt wordt. De Pro 2 Vibration Clitoris Stimulator raakt de clitoris dus niet echt aan, maar werkt om de clitoris heen. Dit is een uiterst effectieve manier van clitoris stimulatie en is daarom erg geschikt voor dames die het lastig vinden om tot een orgasme te komen, of juist voor dames die dol zijn op meerdere orgasmes. 


De Pro 2 Vibration Clitoris Stimulator heeft twee afzonderlijke motoren, kent 10 verschillende vibratie opties en 11 verschillende drukgolf opties. De stimulator is fluisterstil en daarom erg discreet. Ook is het product waterproof en kan daarom gerust mee de douche of het bad in. De Pro 2 Vibration Clitoris Stimulator is voorzien van een siliconen coating waardoor hij prettige aanvoelt op de huid en bodysafe is.


Kenmerken
Materiaal: Siliconen, ABS
Lengte: 16 cm
Power: USB-Oplaadbaar
Vibraties Ja
Drukgolven: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten