Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Fun Toys - Gvibe Mini G-Spot En Clitoris Stimulator

0 beoordelingen

€ 99,90
Op voorraad

De Gvibe Mini G-Spot En Clitoris Stimulator is een multifunctioneel seksspeeltje voor vrouwen waarbij zij tegelijk geniet van een heerlijke G-Spot massage plus een clitorale stimulatie. Daarnaast wordt ook de entree van de vagina voorzien van sensationele vibraties wat voor een extra spannend gevoel zorgt en de stimulatie helemaal compleet maakt. Deze speelse stimulator heeft twee afzonderlijk geplaatste krachtige (muisstille) motoren en geeft je daarmee de mogelijkheid om te experimenteren op v..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 23:59 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Gvibe Mini G-Spot En Clitoris Stimulator is een multifunctioneel seksspeeltje voor vrouwen waarbij zij tegelijk geniet van een heerlijke G-Spot massage plus een clitorale stimulatie. Daarnaast wordt ook de entree van de vagina voorzien van sensationele vibraties wat voor een extra spannend gevoel zorgt en de stimulatie helemaal compleet maakt.


Deze speelse stimulator heeft twee afzonderlijk geplaatste krachtige (muisstille) motoren en geeft je daarmee de mogelijkheid om te experimenteren op verschillende vlakken. Zo kun je de Gvibe Mini G-Spot En Clitoris Stimulator ook gebruiken voor dubbele penetratie (vaginaal plus anaal), maar is hij ook over de penis te plaatsen om hem wat te verwennen, maar de positie van de motoren is ook zo geplaatst dat deze hem ook kunnen verwennen met een geweldige prostaat massage.

De Gvibe Mini G-Spot En Clitoris Stimulator heeft een vorm welke is aangepast aan de anatomie van het vrouwelijk lichaam en buigt daarom fijn met elke ronding mee. De uiteinden zijn van siliconen en daarom flexibel en zacht. De Gvibe Mini G-Spot En Clitoris Stimulator is zowel bodysafe en geheel waterproof en is eenvoudig te bedienen met de intuïtieve knopjes aan de zijkant van de stimulator. Op deze manier schakel je eenvoudig door de 6 vibratie patronen en heb je de optie tot een multispeed functie.    

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen
Lengte: 10.5 cm
Diameter: 2 cm
Power: USB-Oplaadbaar
Vibraties: Ja
Unisex: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten