Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Fetish Fantasy - Vibrerend Mini Pussy Pomp

0 beoordelingen

€ 39,95
Op voorraad

Krijg precies de juiste hoeveelheid stimulatie, daar waar je het het liefst wilt, met de Vibrating Mini Pussy Pump. Plaats de zachte hartvormige zuignap over je schaamlippen en activeer de intense zuigkracht door aan de easy-grip te trekken. De sterke zuigkracht houdt de zuignap op zijn plaats, doordat het een luchtdichte vacuüm tegen je lichaam creëert. De kleine stimulators verwennen je clitoris, terwijl het ontwerp perfect aansluit op de rondingen van je lichaam en op zijn plaats blijft zonde..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Sexy Battery - 4x Alkaline AA Batterijen

€ 4,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml


Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Krijg precies de juiste hoeveelheid stimulatie, daar waar je het het liefst wilt, met de Vibrating Mini Pussy Pump. Plaats de zachte hartvormige zuignap over je schaamlippen en activeer de intense zuigkracht door aan de easy-grip te trekken. De sterke zuigkracht houdt de zuignap op zijn plaats, doordat het een luchtdichte vacuüm tegen je lichaam creëert. De kleine stimulators verwennen je clitoris, terwijl het ontwerp perfect aansluit op de rondingen van je lichaam en op zijn plaats blijft zonder dat je je handen hoeft te gebruiken! 
Draai aan de knop en geniet van ongelooflijke trillingen en directe stimulatie. Om de zuignop los te laten druk je simpelweg op het quick-release ventiel op het handvat en klaar ben je. Schoonmaken gebeurt ook in een handomdraai met Pipedream Toy Cleaner en wat warm water. 

Batterijen (AA) niet inbergepen.

Gerelateerde producten