Customer Support Support Chat: Offline

Fetish Fantasy - Perfect Touch Vibrerende Vagina Pomp

0 beoordelingen

€ 84,90
Op voorraad

Verhoog de passie en zie toe hoe je poes opzwelt van voldoening met deze Perfect Touch Vibrating Pussy Pump! Met elk gebruik van de EZ-Grip trigger worden je labia en vulva gestimuleerd door hevige zuiging, zodat er extra bloed stroomt naar het gebied van geestverruimende pleziertjes. Dankzij een superzachte voering van vinyl, voor een knusse vastigheid, en een handige rubberen handvat zit de pomp niet alleen lekker, het helpt je ook met het bereiken van ongekende hoogten.Voor de sterkste zuigin..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Verhoog de passie en zie toe hoe je poes opzwelt van voldoening met deze Perfect Touch Vibrating Pussy Pump! Met elk gebruik van de EZ-Grip trigger worden je labia en vulva gestimuleerd door hevige zuiging, zodat er extra bloed stroomt naar het gebied van geestverruimende pleziertjes. Dankzij een superzachte voering van vinyl, voor een knusse vastigheid, en een handige rubberen handvat zit de pomp niet alleen lekker, het helpt je ook met het bereiken van ongekende hoogten.

Voor de sterkste zuiging wordt aangeraden om de pomp te plaatsen op een gladde en droge huid: lichaamshaar vermindert de sterkte van de zuiging. Om de kracht van de zuiging te verlichten  hoef je alleen maar het quick-release ventiel in te drukken zodat je snel weer kaar bent voor meer plezier! Gebruik genoeg glijmiddel voor een extra natte en wilde beleving.

Gerelateerde producten