Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Cal Exotics - Automatische Clitoris Pomp

0 beoordelingen

€ 89,90
Op voorraad

De Automatische Clitoris Pomp van California Exotics Novelties is een gemakkelijk te gebruiken krachtige intieme pomp met een met een automatische zuigpomp voor de clitoris. De controller heeft een ergonomisch ontwerp en ligt daarom prettig in de hand waardoor hij simpel te besturen is met de drukknopjes. De Automatische Clitoris Pomp is ontworpen voor de clitoris, maar kan ook over het gehele lichaam gebruikt worden; bijvoorbeeld voor de tepels.De Automatische Clitoris Pomp plaats je eenvoudig ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Sexy Battery - 4x Alkaline AAA Batterijen

€ 4,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml


Voor 10:00 besteld, Vrijdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving
De Automatische Clitoris Pomp van California Exotics Novelties is een gemakkelijk te gebruiken krachtige intieme pomp met een met een automatische zuigpomp voor de clitoris. De controller heeft een ergonomisch ontwerp en ligt daarom prettig in de hand waardoor hij simpel te besturen is met de drukknopjes. De Automatische Clitoris Pomp is ontworpen voor de clitoris, maar kan ook over het gehele lichaam gebruikt worden; bijvoorbeeld voor de tepels.

De Automatische Clitoris Pomp plaats je eenvoudig over de clitoris en vervolgens gebruik je de start/stop knopjes om de druk naar wens te vergroten. Wanneer het gewenste resultaat bereikt is kun je de air release knop gebruiken, zodat de druk in één keer afneemt. De LED display laat je precies zien hoeveel PSI vacuum er binnen de cilinder plaats vindt.

Kenmerken
Materiaal: PVC
Lengte: 10 cm
Diameter: 5 cm
Power: 4 x AAA Batterijen, exclusief
Bodysafe: Ja
Gerelateerde producten