Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Vive - Ombra USB-Oplaadbare Vibrator

0 beoordelingen

€ 89,90
Op voorraad

De Ombra USB-Oplaadbare Vibrator van VIVE is met zijn unieke design een nieuw fenomeen in de wereld van seksspeeltjes voor vrouwen. De Ombra heeft een prachtig design en met zijn unieke vorm zal hij je tot een heerlijk hoogtepunt brengen. Met 10 verschillende patronen verwent de Ombra USB-Oplaadbare Vibrator je zowel clitoraal als via de G-Spot met zijn zeer krachtige vibraties. De vibrerende kop van de vibrator is ontworpen om extra flexibel te zijn zodat je jouw ondeugende plekjes met gemak ku..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Woensdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Ombra USB-Oplaadbare Vibrator van VIVE is met zijn unieke design een nieuw fenomeen in de wereld van seksspeeltjes voor vrouwen. De Ombra heeft een prachtig design en met zijn unieke vorm zal hij je tot een heerlijk hoogtepunt brengen. Met 10 verschillende patronen verwent de Ombra USB-Oplaadbare Vibrator je zowel clitoraal als via de G-Spot met zijn zeer krachtige vibraties. De vibrerende kop van de vibrator is ontworpen om extra flexibel te zijn zodat je jouw ondeugende plekjes met gemak kunt bereiken.

De Ombra USB-Oplaadbare Vibrator heeft een sterke body en heeft een coating van zijdezachte silicone. Zo voelt de Ombra prettig zacht aan op de huid, trekt hij geen stof aan door de anti-stof coating, is hij volledig waterproof en natuurlijk bodysafe. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje gemakkelijk met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Lengte: 21.3 cm
Diameter: 3.5 cm
Power: USB-Oplaadbaar
Vibraties: Ja, 10
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten