Customer Support Support Chat: Online
Prev
next

Lamourose - Rosa Rouge Verwarmde G-Spot Vibrator

1 beoordelingen

€ 179,90
Op voorraad

De Rosa Rouge Verwarmde G-Spot Vibrator van L'Amourose is een ondeugend vrouwen speeltje waar u het letterlijk warm van zult krijgen. In tegenstelling tot de eerste L'Amourose Rosa G-Spot Vibrator maakt de Rosa Rouge gebruik van een unieke technologie: het Thermal Regulation System. Dit houdt in dat de G-Spot Vibrator een verwarmende functie heeft waardoor u een warm vullend gevoel zult ervaren.Verlangt u ook er ook zo naar om weer eens het gevoel van een levensechte penis in u te ervaren. Een h..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Rosa Rouge Verwarmde G-Spot Vibrator van L'Amourose is een ondeugend vrouwen speeltje waar u het letterlijk warm van zult krijgen. In tegenstelling tot de eerste L'Amourose Rosa G-Spot Vibrator maakt de Rosa Rouge gebruik van een unieke technologie: het Thermal Regulation System. Dit houdt in dat de G-Spot Vibrator een verwarmende functie heeft waardoor u een warm vullend gevoel zult ervaren.

Verlangt u ook er ook zo naar om weer eens het gevoel van een levensechte penis in u te ervaren. Een harde penis met een lichte buiging en een volle eikel. Beeld u zich maar alvast in hoe hij langzaam bij u naar binnen glijdt, hoe opgewonden u dat maakt en wat een heerlijke sensatie het is dat hij lekker warm is. We hebben het dit keer alleen niet over een echte penis, maar de Rosa Rouge Verwarmde G-Spot Vibrator.

De Rosa Rouge Verwarmde G-Spot Vibrators heeft twee afzonderlijk geplaatste zeer krachtige motoren. Zo kunt u optimaal genieten van inwendige G-Spot stimulatie, maar kunt u hem en zijn krachtige vibraties eventueel ook buiten de vagina gebruiken voor clitorale verwennerij. Met 9  vibratie patronen, 12 verschillende snelheden en een verwarmingsfunctie waarmee u de vibrator kunt opwarmen tot 42 graden Celsius biedt Rosa Rouge u eindeloos veel mogelijkheden voor intens genot.

Rosa Rouge Verwarmde G-Spot Vibrator heeft een krachtige en sterke body, maar heeft een naadloze skin van volledig bodysafe siliconen. Daarmee is de Rosa Rouge een compleet waterproof vrouwen speeltje en veilig in gebruik en voor het milieu. U laadt Rosa Rouge gemakkelijk op via het bijgeleverde charging-dock binnen 2 uur waarna u maar liefst tot 3 uur lang intens plezier zult beleven.

Voor extra comfort en plezier raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk en hygienisch met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone & PC ABS
Afmeting: 14.7 x 8.5 x 4.9 cm
Power: Oplaadbaar
Vibraties: 9
Snelheden: 12
Verwarmingsfunctie: Ja, tot 42 graden Celsius
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Beoordelingen
Ik wil meer zien
Gerelateerde producten