Customer Support Support Chat: Online

L'Amourose - Prism V Elegante G-Spot Vibrator

0 beoordelingen

€ 84,90
Op voorraad

De Prism V Elegante G-Spot Vibrator van L'Amourose is een prachtig ontworpen G-Spot Vibrator met een spannend prismatisch uiterlijk. Met zijn ergonomische design is de Prism V Elegante G-Spot Vibrator ontworpen om je G-Spot met precisie te stimuleren en kom je gegarandeerd tot een ultiem hoogtepunt. De motor van de Prism V Elegante G-Spot Vibrator is krachtig en geeft vibraties af door de hele body van de vibrator.Met een body van hoogwaardig silicone voelt de Prism V Elegante G-Spot Vibrator ze..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 23:59 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Prism V Elegante G-Spot Vibrator van L'Amourose is een prachtig ontworpen G-Spot Vibrator met een spannend prismatisch uiterlijk. Met zijn ergonomische design is de Prism V Elegante G-Spot Vibrator ontworpen om je G-Spot met precisie te stimuleren en kom je gegarandeerd tot een ultiem hoogtepunt. De motor van de Prism V Elegante G-Spot Vibrator is krachtig en geeft vibraties af door de hele body van de vibrator.

Met een body van hoogwaardig silicone voelt de Prism V Elegante G-Spot Vibrator zeer comfortabel aan op de huid en is hij natuurlijk geheel bodysafe. De G-Spot Vibrator kent 5 stimulerende massage patronen en 12 sensuele snelheden. Je laadt de vibrator gemakkelijk op met de Oplaadkabel en zo kun je uren genieten van jouw elegante en sierlijke Prism V Elegante G-Spot Vibrator.

Voor extra plezier en genot raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje gemakkelijk met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone, ABS
Lengte: 20 cm
Diameter: 3.3 cm
Vibraties: Ja
Power: Oplaadbaar
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja

Gerelateerde producten