Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Fun Factory - Mr Boss Vibrator

0 beoordelingen

€ 79,90
Op voorraad

  • Kent 4 vibratie snelheden en 6 patronen
  • Oplaadbaar via de Fun Factory Hybrid+ Kit
  • Functioneert ook met reguliere AAA batterijen
  • Geheel bodysafe en waterproof

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Sexy Battery - 4x Alkaline AAA Batterijen

€ 4,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Mr Boss Vibrator is het nieuwste seksspeeltje van Fun Factory, behoort tot de Battery+ lijn en is feitelijk een kopie van één van de best verkochte Fun Factory producten, de Big Boss G5 Oplaadbare Vibrator. Waar de Fun Factory - Big Boss G5 Oplaadbare Vibrator een USB-Oplaadbare vibrator is, is de Mr. Boss Vibrator een op batterij werkende vibrator. Fun Factory voorziet je met de Essential Hybrid Kit (exclusief) van een duurzaam oplaadbare batterij, en dat is uiteraard goed voor je portemonnee en het milieu. 

De Mr Boss Vibrator heeft de meest krachtige motor en stimuleert daardoor met een diepe rumble vibratie. De vibrator is discreet om mee op reis te nemen dankzij de travel-lock, geeft met een LED lampje aan wanneer het tijd is voor een nieuwe batterij/of om opgeladen te worden en is eenvoudig te besturen met de drukknopjes aan de onderzijde van de vibrator. Ondanks dat de vibrator een fijne diepe sterke vibratie geeft, is hij wel stil en daarmee zeer discreet. Mr Boss Vibrator kent 4 verschillende vibratie snelheden en daarbij 6 patronen die je elk met elkaar kunt combineren.

Mr Boss Vibrator heeft de vorm van een penis, omdat je hiermee de G-Spot eenvoudig kunt bereiken en stimuleren. Als je graag van clitorale stimulatie geniet, kun je de vibrator ook op de venusheuvel neerleggen of langzaam over de clitoris bewegen. De vibrator heeft een siliconen coating, dit betekend dat er geen chemicaliën aanwezig zijn en daarmee is de vibrator niet alleen bodysafe maar ook geheel waterproof.

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Lengte: 20.2 cm
Diameter: 4 cm
Power: Via de Hybrid Kit oplaadbaar, maar ook te gebruiken met gewone AAA batterijen.
Vibraties: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten