0
 • Fun Factory - Abby G Vibrator Vrouwen Speeltjes
 • Fun Factory - Abby G Vibrator Vrouwen Speeltjes
 • Fun Factory - Abby G Vibrator Vrouwen Speeltjes
 • Fun Factory - Abby G Vibrator Vrouwen Speeltjes
 • Fun Factory - Abby G Vibrator Vrouwen Speeltjes
 • Fun Factory - Abby G Vibrator Vrouwen Speeltjes

Fun Factory - Abby G Vibrator

 • € 79,90
 • Kent 4 vibratie snelheden en 6 patronen
 • Oplaadbaar via de Fun Factory Hybrid+ Kit
 • Functioneert ook met regulieren AAA batterijen
 • Geheel waterproof en bodysafe
Maak je bestelling compleet:
Sexy Battery - 4x Alkaline AAA Batterijen

Sexy Batterijen 4X AAA

€ 4,90

Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Abby G Vibrator is een compleet nieuw seksspeeltje van Fun Factory en behoort tot de Battery+ lijn. Fun Factory voorziet je met de Essential Hybrid Kit van een duurzaam oplaadbare batterij, en dat is uiteraard goed voor je portemonnee en het milieu. De Abby G is te gebruiken met de Hybrid Kit (exclusief), maar ook met regulieren batterijen.

De Abby G Vibrator heeft de meest krachtige motor en stimuleert daardoor met een diepe rumble vibratie. De vibrator is discreet om mee op reis te nemen dankzij de travel-lock, geeft met een LED lampje aan wanneer het tijd is voor een nieuwe batterij/of om opgeladen te worden en is eenvoudig te besturen met de drukknopjes aan de onderzijde van de vibrator. Ondanks dat de vibrator een fijne diepe sterke vibratie geeft, is hij wel stil en daarmee zeer discreet. Abby G Vibrator kent 4 verschillende vibratie snelheden en daarbij 6 patronen die je elk met elkaar kunt combineren.

Abby G Vibrator heeft een gebogen hals, omdat je hiermee de G-Spot eenvoudig kunt bereiken en stimuleren. De structuur op de schacht verdeelt de vibraties over het oppervlak van de vibrator waardoor je extra stimulatie zult ervaren.  Als je graag van clitorale stimulatie geniet, kun je de vibrator ook op de venusheuvel neerleggen of langzaam over de clitoris bewegen. De vibrator heeft een siliconen coating, dit betekend dat er geen chemicaliën aanwezig zijn en daarmee is de vibrator niet alleen bodysafe maar ook geheel waterproof.

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Lengte: 20.2 cm
Diameter: 4 cm
Power: Via de Hybrid Kit oplaadbaar, maar ook te gebruiken met AAA batterijen.
Vibraties: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

De Abby G Vibrator is een compleet nieuw seksspeeltje van Fun Factory en behoort tot de Battery+ lijn. Fun Factory voorziet je met de Essential H..

€ 79,90