0

Koopje Scoren? Check de Hot Stuff Summer Sale

 • Kiiroo - Onyx 2 + Pearl 2 Teledildonic Set Vrouwen Speeltjes
 • Kiiroo - Onyx 2 + Pearl 2 Teledildonic Set Vrouwen Speeltjes

Kiiroo - Onyx 2 + Pearl 2 Teledildonic Set

 • € 294,90 (adviesprijs)
 • € 254,90
  - 14%
 • Je bespaart: € 40,00
 • Geniet op afstand van je partner terwijl je elkaars seksspeeltje bestuurd
 • Samen online plezier via het sociale beveiligde online platform
 • Of ervaar samen 2D of Virtual Reality
 • Volledige USB-Oplaadbaar, waterproof en bodysafe
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 16,90

Op voorraad: Direct Leverbaar en gratis verzonden

Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis
Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Product vergelijk

De Pearl 2 Interactive G-Spot Vibrator van Kiiroo is een interactief op afstand bestuurbaar seksspeeltje voor vrouwen en stimuleert de G-Spot. In combinatie met de Kiiroo Onyx 2 Teledildonic masturbator heb je als stel op afstand de tijd van je leven. De Pearl 2 Interactive G-Spot Vibrator en de Kiiroo Onyx 2 Teledildonic Masturbator kunnen via wi-fi met elkaar verbinden waardoor je synchroon van stimulatie kunt genieten. De masturbator en vibrator werken interactief met elkaar zodat ze op elkaar reageren en daarnaast kun je ook elkaars seksspeeltje op afstand bedienen. De LED lampjes op de vibrator zorgen voor een visuele feedback op het ritme van de vibraties.

De Pearl 2 Interactive G-Spot Vibrator is gespecialiseerd in zeer gevoelige sensaties. De vibrator heeft een krachtige motor waarmee je een zeer goede stimulatie zult ervaren. Des te harder de vibraties, des te sterker het lichaam hier op reageert. Het is een seksspeeltje dat niet alleen interactief op afstand werkt, maar ook reageert op de reacties van jouw lichaam. De Pearl 2 Interactive G-Spot Vibrator heeft een bodysafe siliconen coating waardoor de vibrator zacht aanvoelt op de huid. De vibrator is uiteraard geheel USB-oplaadbaar en waterproof.

Om het nog spannender te maken beschikt de Pearl 2 Interactive G-Spot Vibrator over technologie waarmee je van interactieve content kunt genieten, zoals 2D of adult VR.
Voor extra plezier en comfort raden wij aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toycleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone, ABS
Lengte: 20 cm
Diameter: 3.9 cm
Power: USB-Oplaadbaar
Oplaadtijd: 2.5 uur
Gebruikerstijd: 1.5 uur
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

De Onyx 2 Teledildonic Masturbator van Kiiroo is een veelzijdige interactieve bluetooth masturbator welke jou thuis laat genieten van een heerlijke automatische masturbatie. Ben je op afstand van je liefje? Dan kun je, in combinatie met de Kiiroo Pearl Teledildonic Vibrator, via een beveiligde bluetooth verbinding en speciale app een mondiaal avontuur beleven. Wanneer je de Onyx en Pearl combineert, reageren deze interactief op elkaar en zo kun je elkaars bewegingen voelen en zul je genieten alsof je real-life seks hebt.

Met 10 pulserende ringen die nauw samenwerken ervaar je de masturbatie alsof je een levensechte seksbeleving hebt. Door de interactie tussen de speciaal ontworpen video en de Onyx Bluetooth Masturbator wordt je verwent met een compleet verassende zintuigelijke ervaring, een ware intimate touch.

Het intuïtieve gebruik van de Onyx Bluetooth Masturbator maakt de masturbator zeer eenvoudig in gebruik en wanneer Onyx eenmaal volledig opgeladen is geniet je van de vele mogelijkheden die deze masturbator je te bieden heeft. Kies je vandaag voor een spannende sessie met je partner op afstand, interactieve masturbatie met één van de spannende porno videos, of ben je vandaag in de mood voor een good old automatische masturbator verwen sessie. De keuzes zijn eindeloos en met de gepatenteerde Fleshlight Fanta Flesh sleeve binnenin de masturbator ben je altijd voorzien van een geweldig comfortabele sensatie.

De Onyx 2 Male Masturbator:
- Heeft een gepatenteerde Fleshlight Sleeve binnenin
- Is te verbinden met bluetooth en internet
- Heeft een volledig beveiligd sociaal online platform
- Is te combineren met het video chat platform
- Laat je interactief genieten met je partner in combinatie met de Kiiroo Pearl Vibrator
- Heeft een touchpad als intuïtief besturingssysteem
- Is zeer discreet en draadloos

Kenmerken
Materiaal: Fanta Flesh Sleeve van Fleshlight
Lengte: 26.4 cm
Interactief: Ja
Power: USB-Oplaadbaar
Multifunctioneel: Ja
Bluetooth: Ja
Bodysafe: Ja
Merk:
Bediening Bluetooth Smartphone
Diameter
Functie G-Spot Stimulatie
Kleur Zwart,Paars
Lengte
Materiaal Silicone
Power USB-Oplaadbaar