Customer Support Support Chat: Offline

Womanizer - Womanizer PRO40

0 beoordelingen

€ 99,90
Op voorraad

  • Unieke clitorale stimulator voor solo en samen plezier
  • Perfect voor meerdere orgasmes
  • Waterproof en kan daarom mee in bad/douche
  • USB-Oplaadbaar en muisstil

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving
De Womanizer PRO40 van Womanizer is de nieuwste Womanizer en de vernieuwde en verbeterde versie van de originele en klassieke Womanizer W100. De Womanizer PRO40 is volledig waterproof en kan daarom mee onder de douche of in bad. De Womanizer PRO40 is een clitorale stimulator welke je tot (meerdere) hoogtepunten brengt zonder de clitoris ook maar één keer aan te raken. Door middel van zuigkracht en lichte vibraties rondom de clitoris stimuleert de Womanizer PRO40 je met keuze uit 8 levels.

De Womanizer PRO40 is een ideaal seksspeeltje voor vrouwen die het lastig vinden om tot een orgasme te komen, want Womanizer PRO40 brengt je gegarandeerd tot één of meerdere orgasmes in slechts enkele seconden. Daarnaast is het silicone kapje zo ontworpen dat deze de clitoris niet aanraakt waardoor je eenvoudig meerdere orgasmes direct na elkaar kunt hebben, zonder hier een beurs of overgevoelig gevoel aan over te houden. De Womanizer PRO40 is daarmee een uniek seksspeeltje voor vrouwen en is ideaal voor zowel stellen als solo genot. 

Met de bijgeleverde USB-kabel wordt de Womanizer PRO40 eenvoudig opgeladen. Om oververhitting van de Womanizer PRO40 te voorkomen, schakelt deze zichzelf automatisch (tijdelijk) uit wanneer deze langer dan 30 minuten opeenvolgend op volle kracht wordt gebruikt. Zo blijft de motor behouden en heb je extra lang plezier van je speeltje. De Womanizer PRO40 wordt geleverd met twee siliconen kapjes, normaal en XL. Door de kapjes af te nemen is de Womanizer PRO40 eenvoudig te reinigen.

Kenmerken
Materiaal: ABS & Siliconen   
Lengte: 16 cm
Diameter: 4.5 cm
Power: USB-Oplaadbaar
Stimulatie: Zuiging + Trillingen
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja
Gerelateerde producten