Customer Support Support Chat: Online
Prev
next

Vive - Enoki USB-Oplaadbare Clitorale Vibrator

0 beoordelingen

€ 89,90
Op voorraad

De Enoki USB-Oplaadbare Clitorale Vibrator van Vive is een luxe clitoraal seksspeeltje voor vrouwen. Met een climax functie zorgt de Enoki Clitorale Vibrator voor een grote boost om het optimale hoogtepunt te bereiken waarbij je zult genieten van een intens clitoraal orgasme. De Enoki heeft een stevige body en geeft met zijn sterke motor zeer krachtige vibraties af waarbij je de keuze hebt tussen 10 verschillende vibratie patronen en snelheden.De Enoki USB-Oplaadbare Clitorale Vibrator is een vo..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 23:59 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Enoki USB-Oplaadbare Clitorale Vibrator van Vive is een luxe clitoraal seksspeeltje voor vrouwen. Met een climax functie zorgt de Enoki Clitorale Vibrator voor een grote boost om het optimale hoogtepunt te bereiken waarbij je zult genieten van een intens clitoraal orgasme. De Enoki heeft een stevige body en geeft met zijn sterke motor zeer krachtige vibraties af waarbij je de keuze hebt tussen 10 verschillende vibratie patronen en snelheden.

De Enoki USB-Oplaadbare Clitorale Vibrator is een volledig USB-Oplaadbare vibrator, heeft een stevige core en een zijdezacht uiterlijk dankzij het hoogwaardige anti-stof silicone. Zo blijft de vibrator altijd stofvrij, voelt ze comfortabel zacht aan op de huid en is ze volledig waterproof. 

Kenmerken
Materiaal: SIlicone
Afmeting: 123.5 x 64.5 cm
Power: USB-Oplaadbaar
Waterproof: Ja
Vibraties: 10
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten