Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

The Screaming O - Scoop Vibe Clitoris Vibrator

0 beoordelingen

€ 59,90
Op voorraad

De mooie Scoop Vibe Clitoris Vibrator van The Screaming O is een unieke scoop-shaped vibrator met een zeer krachtige motor waarmee de clitoris gestimuleerd kan woorden door middel van 20 verschillende FUNctoins. De Scoop Vibe Clitoris Vibrator heeft de perfecte flexibiliteit om alle gevoelige plekjes van de vagina te bereiken. De rond gevormde body en de contoured tip hebben een groot contact oppervlak waarmee de vibrator prettig aanvoelt op elk stukje van je lichaam. De Scoop Vibe Clitoris Vibr..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Vrijdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De mooie Scoop Vibe Clitoris Vibrator van The Screaming O is een unieke scoop-shaped vibrator met een zeer krachtige motor waarmee de clitoris gestimuleerd kan woorden door middel van 20 verschillende FUNctoins. De Scoop Vibe Clitoris Vibrator heeft de perfecte flexibiliteit om alle gevoelige plekjes van de vagina te bereiken. De rond gevormde body en de contoured tip hebben een groot contact oppervlak waarmee de vibrator prettig aanvoelt op elk stukje van je lichaam. De Scoop Vibe Clitoris Vibrator is eenvoudig op te laden, waarna je tot wel 60 minuten lang intens kunt genieten. 

De Scoop Vibe Clitoris Vibrator heeft een stevige body met een silicone coating. Hierdoor voelt de vibrator zacht aan op de huid en is hij ook waterproof en bodysafe. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Power: Oplaadbaar
Vibraties: Ja, 20
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten