Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

The Rabbit Company - De Rabbit Ears Clitoris Vibrator

0 beoordelingen

€ 84,90
Op voorraad

De Rabbit Ears Clitoris Vibrator van The Rabbit Company is ontworpen om jou te bevredigen terwijl de oren zich rondom je clitoris sluiten. Deze krachtige maar fluisterstille vibrator heeft de perfecte afmeting om mee te nemen in je handtas. De De Rabbit Ears Clitoris Vibrator omsluit de clitoris en voorziet haar van heerlijke en krachtige vibraties. De body van de Rabbit Ears is geproduceerd van hoogwaardige silicone, waardoor deze heerlijk zacht aanvoelt op de huid en bodysafe is.Met twee afzon..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Rabbit Ears Clitoris Vibrator van The Rabbit Company is ontworpen om jou te bevredigen terwijl de oren zich rondom je clitoris sluiten. Deze krachtige maar fluisterstille vibrator heeft de perfecte afmeting om mee te nemen in je handtas. De De Rabbit Ears Clitoris Vibrator omsluit de clitoris en voorziet haar van heerlijke en krachtige vibraties. De body van de Rabbit Ears is geproduceerd van hoogwaardige silicone, waardoor deze heerlijk zacht aanvoelt op de huid en bodysafe is.

Met twee afzonderlijk geplaatste motoren beschik je over 6 verschillende vibratie patronen in de schacht van de vibrator plus nog eens 6 sensaties om je van een clitoraal hoogtepunt te voorzien. Deze volledig USB-oplaadbare clitorale vibrator is muisstil en is gemakkelijk te besturen met de on-board drukknop. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Power: USB-Oplaadbaar
Vibraties: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten