Customer Support Support Chat: Offline
-23%
Prev
next

Satisfyer - Pro Plus Vibration Clitoris Stimulator

0 beoordelingen

€ 49,90 € 64,90
Op voorraad

De Pro Plus Vibration Clitoris Stimulator van Satisfyer is een seksspeeltje voor vrouwen ter stimulatie van de clitoris. De Pro Plus Vibration Clitoris Stimulator past perfect in de palm van je hand. De Pro Plus Vibration Clitoris Stimulator heeft een mooi design en de unieke technologie zorgt voor een optimale stimulatie van de clitoris. De krachtige motor is stil en zal je met 10 verschillende stimulatie opties tot een heerlijk diep orgasme laten komen. Je kunt eenvoudig tussen de verschillend..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Pro Plus Vibration Clitoris Stimulator van Satisfyer is een seksspeeltje voor vrouwen ter stimulatie van de clitoris. De Pro Plus Vibration Clitoris Stimulator past perfect in de palm van je hand. De Pro Plus Vibration Clitoris Stimulator heeft een mooi design en de unieke technologie zorgt voor een optimale stimulatie van de clitoris. De krachtige motor is stil en zal je met 10 verschillende stimulatie opties tot een heerlijk diep orgasme laten komen. Je kunt eenvoudig tussen de verschillende opties schakelen via de intuïtieve knopjes. Naast drukgolven stimuleert de Pro Plus Vibration Clitoris Stimulator ook met vibraties.

Met de bijgeleverde USB-oplader kun je de clitoris stimulator eenvoudig opladen. Daarnaast is de Pro Plus Vibration Clitoris Stimulator waterproof en bodysafe. De unieke combinatie tussen drukgolven en vibraties zorgen dat de stimulatie intenser is en je kunt genieten van meerdere orgasmes zonder het welbekende beurse gevoel op de clitoris naderhand. Ook is de Pro Plus Vibration Clitoris Stimulator ideaal voor vrouwen die moeilijk tot een orgasme kunnen komen, omdat deze bijzondere techniek zorgt voor een gegarandeerd orgasme.

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruikte maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je het speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Power: USB-Oplaadbaar
Drukgolven: 11 opties
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten