Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Rocks-Off - Ignition Gold Krachtige Clitorale Vibrator

0 beoordelingen

€ 44,90
Op voorraad

De Ignition Gold Krachtige Clitorale Vibrator van Rocks-Off is zoals de naam van het vrouwen speeltje al vertelt een sterke clitorale vibrator met de juiste power om je tot een heerlijk clitoraal orgasme te brengen. Ervaar hoe de Ignition Gold sensuele vibraties afgeeft waar het hele lichaam van zult sidderen.Ignition Gold Krachtige Clitorale Vibrator is de ultieme lover, krachtig, gestroomlijnd, maar ook elegant en geeft een orgasmische trigger aan elke erogene zone. De vibrator heeft 10 intens..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving
De Ignition Gold Krachtige Clitorale Vibrator van Rocks-Off is zoals de naam van het vrouwen speeltje al vertelt een sterke clitorale vibrator met de juiste power om je tot een heerlijk clitoraal orgasme te brengen. Ervaar hoe de Ignition Gold sensuele vibraties afgeeft waar het hele lichaam van zult sidderen.

Ignition Gold Krachtige Clitorale Vibrator is de ultieme lover, krachtig, gestroomlijnd, maar ook elegant en geeft een orgasmische trigger aan elke erogene zone. De vibrator heeft 10 intense power vibraties, is volledig waterproof en USB-Oplaadbaar.

Kenmerken
Materiaal: Metaal
Power: USB-Oplaadbaar
Vibraties: 10
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja
Gerelateerde producten