Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
  • Lelo - Lily 2 Clitoris Vibrator Vrouwen Speeltjes
  • Lelo - Lily 2 Clitoris Vibrator Vrouwen Speeltjes
  • Lelo - Lily 2 Clitoris Vibrator Vrouwen Speeltjes
  • Lelo - Lily 2 Clitoris Vibrator Vrouwen Speeltjes

Lelo - Lily 2 Clitoris Vibrator

  • € 139,90
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk
De Lily 2 Clitoris Vibrator is een USB-Oplaadbare Clitorale Vibrator van Lelo en is de nieuwe en verbeterde versie van de eerste Lily vibrator. Lily 2 is een prachtige vibrator qua uiterlijk met haar mooie vorm en matte afwerking, maar is ook ergonomisch ontworpen waardoor Lily 2 perfect in de palm van uw hand past. De Lily 2 vibrator is een prettig vrouwen speeltje om solo te gebruiken, maar geeft ook het sensuele spel tussen partners een extra tease. 

Als extra verassing en om uw zintuigen te prikkelen heeft de body van de Lily 2 clitoris vibrator een parfum. Zo kunt u kiezen tussen geuren (aan de hand van de kleur) Bordeaux & Chocolade (donker paars), Rose & Wisteria (roze) en de ontspannende Lavendel & Honing (Lavendel). Elke geur heeft zo zijn eigen voordelen, maar geven de Lily 2 daarmee voornamelijk een ontspannende extra werking.

Lily 2 van Lelo is volledig USB-oplaadbaar en waterproof tot maar liefst 1 meter diepte en geeft u 8 uitdagende vibratie patronen letterlijk binnen handbereik. De vibraties controleert u gemakkelijk terwijl Lily 2 in de palm van uw hand rust en u slechts met één druk op de knop switcht tussen uw favoriete standjes. De travel-lock geeft u de mogelijkheid de discrete vibrator mee te nemen op reis zonder dat u voor verassingen komt te staan. 

Het slanke design van Lily 2 en haar prachtige rondingen van body van Lily 2 geven haar een extra vrouwelijke uitstraling en beleving. Met een body van sterk ABS voelt Lily 2 compact en comfortabel in de hand, maar is ze ook bodysafe en zoals al eerder genoemd volledig waterproof. Na gebruik kunt u Lily 2 gemakkelijk reinigen met een toycleaner.

Kenmerken
Materiaal: ABS
Afmeting: 7.5 x 3.6 x 2.5 cm
Gewicht: 42 gr
Power: USB-Oplaadbaar
Oplaadtijd: 2 uur
Gebruikerstijd: 4 uur
Standby: 90 dagen
Geluid: <50dB
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

De Lily 2 Clitoris Vibrator is een USB-Oplaadbare Clitorale Vibrator van Lelo en is de nieuwe en verbeterde versie van de eerste Lily vibrat..

€ 139,90