Customer Support Support Chat: Offline

Fifty Shades Of Grey - Freed Oplaadbare Bullet Vibrator

0 beoordelingen

€ 54,90
Op voorraad

De Freed Oplaadbare Bullet Vibrator van Fifty Shades of Grey is een waterproof bullet vibrator en een must have seksspeeltje voor vrouwen. De vibrerend bullet laat je genieten van 7 vibratie patronen plus 3 verschillende vibratie snelheden die je verwennen met een heerlijke stimulatie. De bovenzijde van de Freed Oplaadbare Bullet Vibrator is hartvormig en zorgt met die relief voor een spannende clitorale stimulatie. Je kunt de Freed Oplaadbare Bullet Vibrator eenvoudig op reisslot zetten waardoo..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Freed Oplaadbare Bullet Vibrator van Fifty Shades of Grey is een waterproof bullet vibrator en een must have seksspeeltje voor vrouwen. De vibrerend bullet laat je genieten van 7 vibratie patronen plus 3 verschillende vibratie snelheden die je verwennen met een heerlijke stimulatie. De bovenzijde van de Freed Oplaadbare Bullet Vibrator is hartvormig en zorgt met die relief voor een spannende clitorale stimulatie. Je kunt de Freed Oplaadbare Bullet Vibrator eenvoudig op reisslot zetten waardoor je de vibrator discreet kunt meenemen op reis.

De Freed Oplaadbare Bullet Vibrator is geheel USB-Oplaadbaar, waterproof en bodysafe. Dankzij het zijdezachte silicone licht de Freed Oplaadbare Bullet Vibrator prettig in hand en voelt de vibrator zacht aan op de huid. 

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je het speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Power: USB-Oplaadbaar
Vibraties: Ja, 7
Snelheden: Ja, 3
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten