Customer Support Support Chat: Offline

Crave - Solo USB Clitoris Vibrator

0 beoordelingen

€ 144,90
Op voorraad

Solo vibrator van Crave. Slank en zwoel Gevormd voor directe vibraties waar het nodig is. Ongecompliceerd plezier Een klassieke vibrator vorm, bijgewerkt met een geraffineerd design en krachtige motor. Als je weet wat je wilt en hoe je het wilt. - Sterke enkele motor met gladde ronde tip en platte oppervlakken maakt een directe stimulatie voor de clitoris mogelijk en is geweldig voor spelen met een partner. - Hoogwaardige metalen basis en unieke motorsteunen houden de vibraties op de s..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Lelo - Antibacteriele Reinigingsspray

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 10:00 besteld, Vrijdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Solo vibrator van Crave. Slank en zwoel Gevormd voor directe vibraties waar het nodig is.

Ongecompliceerd plezier
Een klassieke vibrator vorm, bijgewerkt met een geraffineerd design en krachtige motor. Als je weet wat je wilt en hoe je het wilt.

- Sterke enkele motor met gladde ronde tip en platte oppervlakken maakt een directe stimulatie voor de clitoris mogelijk en is geweldig voor spelen met een partner.
- Hoogwaardige metalen basis en unieke motorsteunen houden de vibraties op de siliconen tips en niet in je hand.

Serieus sexy
Zet de Solo in je hand voor momenten dat je meer intense sensaties wilt hebben dan je vingers kunnen bieden. Met vier vibratiestanden en vier vermogensniveaus, zul je veel plezier hebben ideale combinaties te ontdekken.

Zachter dan een fluistering
Niets verpest een sexy moment meer als een luid gezoem. De Solo is beduidend stiller dan elke andere vibrator, wat een breder scala van mogelijkheden voor waar en wanneer je het wilt gebruiken mogelijk maakt.

Geen batterijen, geen kabels, geen dockingstations
De kleine metalen basis van de Solo kan op iedere standaard USB-poort aangesloten en losgekoppeld worden, waar het volledig zal opladen in minder dan twee uur. Probleemloos en milieuvriendelijk, kan de Duet in je computer of telefoon oplader laden dus het is klaar om te gebruiken wanneer jij wilt.

Probleemloos reinigen
Volledig waterdicht als hij volledig in elkaar gezet is, is de Solo ideaal voor spelen het bad, douche, of op reis in zee. Dompel het veilig onder om mee te spelen of voor eenvoudige reiniging met water en zeep.

Neem mij mee
Met een slanke zwarte leren reisetui, is de Solo een perfecte bedpartner voor thuis of onderweg.

Afmetingen: 11,1 x 2,7 x 1,23 cm

Gerelateerde producten