0
  • Callie - Vibrating Mini Massager Vrouwen Speeltjes
  • Callie - Vibrating Mini Massager Vrouwen Speeltjes

Callie - Vibrating Mini Massager

  • € 59,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

In stock: Directly Available

SHARE:

Product vergelijk

De Mini Massager Met Afstandbediening van Callie, een dochter van het bekende merk Jopen, is een zeer chique seksspeeltje voor vrouwen met mooie designer accenten. Deze Massager heeft een zeer luxe uitstraling dankzij zijn goud/witte look en classy drukknop. De chique Callie Massager is een Mini Massager Met Afstandbediening welke geproduceerd is van naadloze silicone. Door het silicone voelt de massager zijdezacht aan op de huid, is ze waterproof en uiteraard bodysafe.

Met 7 geweldige functions uiteenlopend van vibraties, pulsaties, een multispeed plus 5 onafhankelijke snelheden voor eenvoudig gebruik, is de Mini Massager Met Afstandbediening een eenvoudig te bedienen en veelzijdig seksspeeltje voor vrouwen. Zo ben je in mum van tijd in de zevende hemel, met een knallend orgasme als feestelijke afsluiting. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Power: USB-Oplaadbaar
Vibraties: Ja
Multispeed: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

De Mini Massager Met Afstandbediening van Callie, een dochter van het bekende merk Jopen, is een zeer chique seksspeeltje voor vrouwen met mooie ..

€ 59,90