Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Cal Exotics - Inspire Pulserende Clitoris Vibrator

0 beoordelingen

€ 69,90
Op voorraad

De Inspire Pulserende Clitoris Vibrator uit de Inspire collectie van California Exotic Novelties is een unieke oscillerende stimulator om het vrouwelijk genot te optimaliseren en je gevoelige plekjes met alle voorzichtigheid goed te verwennen. De Inspire Clitoris Vibrator is een massager met ergonomisch ontwerp en ligt comfortabel in de palm van je hand. Met 10 functies uiteenlopend van vibraties, pulsaties en escalaties geeft de zachte clitorale cup je clitoris precies de stimulatie die het nod..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Inspire Pulserende Clitoris Vibrator uit de Inspire collectie van California Exotic Novelties is een unieke oscillerende stimulator om het vrouwelijk genot te optimaliseren en je gevoelige plekjes met alle voorzichtigheid goed te verwennen. De Inspire Clitoris Vibrator is een massager met ergonomisch ontwerp en ligt comfortabel in de palm van je hand. Met 10 functies uiteenlopend van vibraties, pulsaties en escalaties geeft de zachte clitorale cup je clitoris precies de stimulatie die het nodig heeft zonder dat deze overgevoelig zal raken.

De Inspire Pulserende Clitoris Vibrator heeft een sterke motor, maar een zacht uiterlijk dankzij het hoogwaardige bodysafe silicone. Zo voelt de clitorale cup zachtjes aan op de huid en is de vibrator tevens waterproof. Met de USB-Oplader laadt je dit uitdagend maar vrouwelijk seksspeeltje snel op en kun je hem met de travel-lock veilig en discreet meenemen op al je reizen.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Length: 14.5 cm
Diameter: 5 cm
Power: USB-Rechargeable
Vibrations: Yes
Waterproof: Yes
Bodysafe: Yes

Gerelateerde producten